MENÜ

Galatasaray'da büyük operasyon: 26 Haziran...

Galatasaray, alınacak-gidecek isimleri gelecek hafta netleştirecek ve bunun hemen sonrasında yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Galatasaray'da büyük operasyon: 26 Haziran...

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; UEFA anlaşması nedeniyle finansal konuda son derece dikkatli davranan Cim-Bom, önce hafta sonu yapılacak seçimleri bekleyecek, dövizdeki dalgalanmayı gözleyecek. Başkan Cengiz, 2. Başkan Albayrak ve Terim, 26 Haziran’da bir araya gelerek son durumu belirleyecek.

Galatasaray, 24 Haziran’da yapılacak seçimler ve dövizde yaşanan dalgalanma nedeniyle şu an için sessiz bir bekleyiş içinde görünürken, her şey gelecek hafta netlik kazanacak.

Diğer kulüpler gibi hafta sonu yapılacak seçimleri bekleyen sarı-kırmızılılar bunun sonrasında ülkenin fotoğrafının netlik kazanacağını düşünüyor. Takımın 27 Haziran’da toplanacak olmasını da hesaba katan Galatasaray’ın kurmayları, bir gün öncesinden buluşacak ve Cim-Bom’un yol haritasını belirleyecek.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim, bir masa etrafında sarı-kırmızılıların futbolda yapacaklarını belirleyecek. UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle bu sezon 20 milyon euro zararın altında kalmak zorunda olan Aslan, ayağını yorganına göre uzatacak.

Gelecek ve gidecek isimlerin belirleneceği toplantıda sarı-kırmızılılar, düşünmediği futbolculara, “Kendisinize kulüp bulun” mesajını verecek. Transfer konusunda da satışa göre hareket edecek olan Galatasaray, 27 Haziran’daki buluşmada alt yapıdan bazı gençlere de davette bulunacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ