MENÜ

Galatasaray'da Alp Yalman görevinden ayrıldı iddiası!

Galatasaray'da, başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'le birlikte futbol şubesinin patronu konumunda bulunan Alp Yalman'ın istifa ettiğine dair haberler taraftarı çileden çıkardı. Sosyal medyada, Dursun Özbek'i istifaya çağıran taraftarlar 1 saat için Türkiye gündeminde 1. sıraya yerleşti. Galatasaray cephesi ise Yalman'ın göreve devam edeceğini resmi siteden duyurdu.

Galatasaray'da Alp Yalman görevinden ayrıldı iddiası!

Galatasaray'da futbol şubesinin patronlarından Alp Yalman'ın görevinden ayrılma kararı aldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Daha göreve geleli kısa bir süre olmasına karşın, Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'le çalışma prensiplerinde anlaşamaması gerekçesiyle, 76 yaşındaki Yalman'ın Sportif A.Ş'deki görevinden istifa ettiği öne sürüldü.

Bu gelişme Galatasaraylı taraftarları deyim yerindeyse çileden çıkardı. Dursun Özbek ve yönetiminden hali hazırda memnun olmayan Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Yalman'ın istifa haberi sonrası sosyal medyada #TaraftarÇıldırdıSeçimİstiyor etiketiyle, 1 saat için Twitter'da Türkiye gündeminin 1. sırasına yükseldi.

Milli Takım'da kriz yaratan o primler!

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA: ASLI YOKTUR!

Ortaya atılan bu iddia ve taraftarın tepkileri karşısında Galatasaray yönetimi de sessiz kalmadı, resmi siteden bir açıklama yapma gereği duydu.

Galatasaray resmi sitesi, iddiaları bu sözlerle yalanladı:

Bugün çeşitli mecralarda yer alan Sayın Alp Yalman'ın Sportif A.Ş. yönetiminden ayrıldığı yönündeki haberler asılsızdır. Bu ve benzeri spekülatif haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Galatasaray'da sıcak saatler!

'ÂKİL ADAM GÖREVİ'

1990-1996 yılları arasında Galatasaray Kulübü'nün başkanlığını da yapan Yalman, geçen ay Galatasaray Sportif A.Ş'de "akil adam" görevine geldi. Yalman, başta teknik direktör tercihi olmak üzere transfer politikaları ile ilgili olarak karar verici kişilerden biri olarak çalışacak.

Hatırlanacağı üzere daha önce futbol şubesi ile ilgili konularda aktif rol alan yönetici Fatih İşbecer, istifa dilekçesini yönetim kuruluna sunmuştu. Sarı-Kırmızılılar'da yaşanan bu çalkantılar sonrası, Dursun Özbek'in nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ