MENÜ

Galatasaray | Cem Dizdar'dan flaş açıklama: Meraklarımız çok sıradan sadece transfer soruluyor!

Galatasaray, 1+1 yıllık anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Okan Buruk'la bugün sözleşme imzaladı. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Okan Buruk için düzenlenen basın toplantısını değerlendirdi.

Galatasaray, 1+1 yıllık anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Okan Buruk'la bugün sözleşme imzaladı. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Okan Buruk için düzenlenen basın toplantısını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Cem Dizdar: ‘’Soru yoktu ki bir toplumun medyasının hatrı sayılır bölümü transfer merak eder mi ya? Aynı sorunun peşine nasıl düşer insan? Nasıl düşülebilir anlamıyorum ki. Bir tane antrenman planlarınız, dünyada oyun gelişirken siz bu arada kendinizi nbu duruma adapte etmek için ne tür dersler çalıştınız, kimle görüştünüz? Bir tek Fatih Terim sorusu sizi aradı mı aramadı mı? Mesela ekibimle çalışacağım kim belli değil. Çok zayıfız bu konuda biz meraklarımız o kadar sıradan ki, kimi alacaksınız santrafora 3 tane santraforu kendisi sayıyor hala başka bir santrafor gerekir mi diyor. Yani Gomis’i, Mostafa Mohamed, Diagne’yi söylüyor hala santrafor olur mu diyor. Benzema dese ne yapacaksın? Yani gerçekten komik olmaya başladı iş. Oyun gelişimi veya antrenmanla alakalı bir soru duyduk mu? Meraklarımız çok sıradan.’’ dedi.

YORUM YAZ