MENÜ

Galatasaray: Çarpıcı Falcao açıklaması! Öve öve bitiremedi

Galatasaray haberi... Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kayserispor ile mücadele etti. Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray'da golleri Radamel Falcao (44') ve Henry Onyekuru (81', 89') kaydeti. Beşiktaş ve A Milli Takımın efsane oyuncularından Nihat Kahveci, mücadeleyi Tivibu Spor'da değerlendirdi. Falcao'nun performansını değerlendiren Nihat Kahveci'den çarpıcı bir açıklama geldi. İşte Nihat Kahveci'nin Falcao açıklaması...

Galatasaray'da Radamel Falcao rüzgarı... Geldiği günden bu yana performansı hep tartışılan Radamel Falcao, Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ın Kayserispor karşısındaki ilk golünü kaydetti.

Haberin Devamı

Kayserispor deplasmanından 3-0'lık skorla ayrılan sarı kırmızılıların diğer iki golü de Henry Onyekuru'dan geldi.

A Milli Takımın efsane isimlerinden Nihat Kahveci, mücadeleyi Tivibu Spor'da yayınlanan Orta Nokta programında değerlendirdi.

Nihat Kahveci, '' "Falcao yarım saatte sakatlandığında 'futbol Falcao'yu bırakmış' dedim, normal olarak. Falcao bırakmıyor. 'Benim daha yapacaklarım var' diyor. Bir kere de kötü gol at. Bugünkü golü kaç tane forvet atabilir?" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ