MENÜ

"Galatasaray- Beşiktaş" maçına 20,00 iddaa oranı! Derbide TEK MAÇ fırsatı...

Misli.com'da "Galatasaray - Beşiktaş" maçına dev oranlarla iddaa oynarken, heyecanı misliyle yaşamak için "skor" tercihlerine yönelmeye ne dersin? Yazarlara/Yorumculara tahminlerini sorduk, büyük çoğunluk Galatasaray'ın kazanmasını bekliyor ama...

"Galatasaray- Beşiktaş" maçına 20,00 iddaa oranı! Derbide TEK MAÇ fırsatı...

Corona virüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak derbiye, bahis alıp ekran başında keyif yaşamaya ne dersin Peki skor tercihleriyle yüksek oranlara oynayıp keyfine keyif katmaya?

Haberin Devamı

Misli.com yorumcularına/yazarlarına "Galatasaray - Beşiktaş" derbi maçının skor tahminlerini sorduk, büyük çoğunluk Galatasaray'dan galibiyet beklerken, Fanatik iddaa yazarı Berkuk Ünyay 20,00'lik iddaa oranıyla ön plana çıktı.

23 KİŞİYE SORDUK, 18'İ "GALATASARAY KAZANIR" ÖNERDİ!

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan "Galatasaray - Beşiktaş" derbi maçına "skor" oynayıp heyecanı misliyle yaşamaya ne dersin?

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇINA İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Misli.com yorumcuları/yazarları dev maç için "Galatasaray Kazanır" çerçevesinde tahmin verirken, Berkuk Ünyay'ın 20,00'lik iddaa oranıyla "Derbiyi 3-2 Galatasaray kazanır" demesi dikkatlerden kaçmadı!

Halil İbrahim Ağış'a göre Beşiktaş, TT Stadı'nda 2-1 kazanacak; Ali Naci Küçük'e göre ise Galatasaray evinde hata yapmaz ve 3-1 kazanır! Nazlı Öztürk ve Cengiz İzmitli ise 2-1'lik bir derbi bekliyor.

Haberin Devamı

İşte tahminler...

Ali Ece 2-2

Evren Göz 3-1

Ali Naci Küçük 3-1

Can Tongo 2-1

Fatih Demireli 2-0

Berkuk Ünyay 3-2

Kerim Can Özdal 2-1

B. Sarıarslan 3-1

E. Soydabircan 3-1

C. İşbeğendiren 2-1

Ertan Süzgün 3-1

Cengiz İzmitli 2-1

İlker Kaşka 3-0

Berkay Tokgöz 2-1

M.Fevzi Tanırlı 2-2

Ozan Gür 2-2

Ersin Aslan 2-0

Halil Demirkan 3-0

Emrah Çetin 3-1

Halil Ağış 1-2

Cihat Akbel 3-2

Serkan Çavuş 1-1

Nazlı Öztürk 2-1

YORUM YAZ