MENÜ

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin kralı Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray'ın genç yıldızı Beşiktaş maçına damgasını vurdu. Mohamed'in asistlerinde iki kez fileleri bulup 'Harry Potter' imzasıyla tribünleri coşturan Kerem, Aslan'a ilk derbi zaferini getirdi.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin kralı Kerem Aktürkoğlu

Muhammet Kerem Aktürkoğlu her geçen gün yıldızını parlatmaya devam ediyor. İki sezon önce 3. Lig takımı 24Erzincan'dan Galatasaray'a gelen ve bu yıl ilk 11'in değişilmez ismi olan Kerem, Beşiktaş maçına da damga vurdu. 24 yaşındaki oyuncu sol kanatta başladığı gecede ilk yarıda attığı iki golle derbinin kilidini çözen isim oldu. Kerem ilk golünü 22'de kaydetti. Mohamed'in getirdiği topu sert vuruşla ağlara gönderen Kerem, Mısırlı'nın 32'deki ortasında da kafayla bir kez daha fileleri buldu.

Haberin Devamı

İlklerine yeni halka

Genç oyuncu derbideki performansıyla ilklerine yenilerini ekledi. 19. haftadaki Antalya maçında ilk kez ceza sahası dışından gol atan, 21. hafta da Hatay mücadelesinde ilk frikik golünü kaydeden, 24. hafta da Alanya deplasmanında sol ayakla ilk kez fileleri bulan Kerem dün gece de Galatasaray'da ilk kez kafayla gol attı. İç sahada ilk kez duble yapan Kerem ligde 27 maçta 8 gole ulaşarak Sarı-Kırmızılılar'ın en skorer ismi oldu. Resmi maçlarda ise 42 mücadelede 11 gol 9 asistlik performans sergileyen genç yıldız, son 3 derbide de 3 gol 1 asiste ulaştı.

YORUM YAZ