MENÜ

Galatasaray - Belhanda feshiyle ilgili flaş açıklama!

Galatasaray, Younes Belhanda’nın sözleşmesini tek taraflı feshetti. Süper Lig’de Sivasspor karşılaşması sonrası yönetimle ilgili söylediği sözler sebebiyle Belhanda’nın sözleşmesinin feshini ve konuyla ilgili Galatasaray’ın gündemini Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Fanatik TV’ye aktardı. İşte Metin Karabaş’ın açıklamaları…

Galatasaray haberi... Galatasaray'da Belhanda'nın sözleşmesi Sivasspor maçı sonrası yönetimle ilgili söylediği sözler sebebiyle feshedildi.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, sarı kırmızılı ekibin konuyla ilgili gündemini Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Metin Karabaş, ''Belhanda bir futbolcu olarak bazı eleştiriler yaptı. Zeminle alakalı aynı eleştirileri Fatih Terim de yapmıştı. Belhanda yönetimin gücünün yeteceği kişi olarak gözüküyor. Belhanda’nın bundan önceki dönemlerde yaptığı hatalardan dolayı sözleşmesi feshedilse daha anlaşılır olabilirdi. Ligin hemen hemen son bölümüne gidilirken ve Fatih Terim’in geniş kadroda yer vermeyi düşündüğü isimlerden biriyken, takımın şampiyonluk ihtimali varken, pandemi dönemindeyken Belhanda’nın bu açıklamaları fesih gerekçesi olarak gösterilemez.'' dedi.

YORUM YAZ