MENÜ

'Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in çekincesi taraftar tepkisi!'

Galatasaray, ara transfer çalışmalarını sürdürürken takıma geri dönmesi beklenen Arda Turan transferini Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Fanatik TV'de değerlendirdi. Mustafa Cengiz'in Arda Turan hakkındaki 'Geçmişe değil geleceğe bakmalıyız.' sözlerini yorumlayan Metin Karabaş, 'Başkan Mustafa Cengiz'in bu tutumunun nedeni ve çekincesi taraftar tepkisi.' yorumunu yaptı.

Transfer dönemi dün resmen başlarken Galatasaray, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Adı Sarı - Kırmızılı ekiple anılan Arda Turan transferinde hangi noktaya gelindiği ise merak konusu. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Teknik Direktör Fatih Terim'in dün gerçekleştirdiği toplantının bitiminde açıklama yapan Mustafa Cengiz, Arda Turan için 'Geçmişe değil geleceğe yatırım yapmalıyız.' demişti.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Arda Turan ile ilgili tutumunu değerlendiren muhabirimiz Metin Karabaş, 'Fatih Terim'in dün bize yaptığı açıklamalarda Arda Turan konusunda bir isteği olduğunu söyledi. Sayın Başkan Mustafa Cengiz ise gündemimizde yok, olmayacakta dedi. Fatih Terim ile aynı fikirde olduklarını söyledi ama Fatih Terim'in dün yaptığı açıklamalardan sonra aynı fikirde olmadıklarını gördük. ' dedi.

Başkan Mustafa Cengiz'in Arda Turan konusundaki tepkisini değerlendiren Metin Karabaş, 'Bunun sebebi taraftar tepkisinden çekiniyor. Galatasaray, önümüzdeki dönemlerde seçime gidebilir . Galatasaray'da önümüzdeki dönem bu yöne doğru gidiyor. Taraftar tepkisi, camiadan gelecek tepkiler. Bu anlamda başkan temkinli davranıyor ama başkanın açıklamalarını doğru bulmadığımı söylemem gerekiyor. Bence Galatasaray başkanının hiçbir oyuncu ve transfer için bu kadar net konuşmamalı. ' dedi.

YORUM YAZ