MENÜ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den, Fenerbahçe'ye otobüs göndermesi!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün resmi yayın organı GSTV'nin canlı yayınında Galatasaray'lı taraftarların merak ettiği konulara açıklık getirdi. Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk talebiyle ilgili de konuşan Cengiz, ezeli rakibine göndermede bulundu. Geçmişte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un futbolculara ceza olarak verdiği otobüsle Akhisar'dan dönüşe de sözlerinde yer verdi.

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, GSTV'de taraftarların merak ettikleri ve gündeme dair konularla ilgili canlı yayında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk talebiyle ilgili de konuşan Cengiz, Fenerbahçe yönetimine de göndermeler de bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray kulübü başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamalarda, "Galatasaray o zamanlar Ankara’ya otobüsle giderdi. Gerçi otobüsle seyahat eden başka takımlar da oldu bu çağda. Pek yakın değil ama otobüsle Akhisar’dan İstanbul’a dönenler oldu." sözleriyle Fenerbahçeli futbolcuların Ali Koç'un verdiği ceza sonucunda otobüsle Akhisar deplasmanından dönüşüne göndermede bulundu.

NE OLMUŞTU?

2018-9 Sezonunda Fenerbahçe, Süper Lig'in 15. haftasında Akhisar Belediyespor'a 3-0 kaybedince tarihi bir olay gerçekleşmiş, Sarı-Lacivertli ekip düşme potasına gerilemişti! Bunun sonucunda Fenerbahçe kafilesinin İstanbul'a uçakla ulaşması beklenirken, Ali Koç karar değişikliği alarak takımı otobüsle seyahat ettirmiştir. Ali Koç'un yaptığı bu değişiklik ise "Ceza" olarak değerlendirilmişti.

YORUM YAZ