MENÜ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz hakkında olay iddia: Faiz ödetiyor!

Galatasaray Kulübü'nün son başkanlık seçiminde aday olan Ali Fatinoğlu, FANATİK'e konuştu. Fatinoğlu, seçim döneminde rakibi olan ve aktif olarak Galatasaray Kulübü Başkanı olarak görevini sürdüren Mustafa Cengiz hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Süper Lig'de zor günler geçiren Galatasaray'ın ara transfer dönemini nasıl değerlendireceği merak konusu... Mali açıdan da zor günler geçiren Sarı-kırmızılılar Finansal Fair Play nedeniyle oyuncu satmadan oyuncu alamıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü'nün son başkanlık seçiminde aday olan Ali Fatinoğlu, Galatasaray'ın son durumuyla ilgili FANATİK'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fatinoğlu, seçim döneminde rakibi olan ve aktif olarak Galatasaray Kulübü Başkanı olarak görevini sürdüren Mustafa Cengiz hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Mustafa Cengiz yönetiminde Galatasaray Sportif AŞ'nin inanılmaz bir şeyler yaşadığını ifade eden Ali Fatinoğlu, "Faiz faturası kesiliyor. Yani diyor ki Galatasaray Sportif AŞ, 'Ey Galatasaray Kulübü Derneği ben senin amatör branşlarına para veriyorum. Bu paradan dolayı senden alacağım var, bu para gelmedi, gelmediğinden dolayı bu paraya faiz kesiyorum.' Böylece Galatasaray'da Mustafa Cengiz yönetimi her ay derneğe Galatasaray Sportif AŞ'den faiz faturası kesmeye başladı." dedi.

YORUM YAZ