MENÜ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Bu kışı da atlatırız ama yediğimiz ayazı da unutmayız!

Galatasaraylı taraftarlar, Süper Lig'in 24'üncü haftasında oynadıkları Gençlerbirliği maçında şehit olan askerlerimize destekte bulundu. Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in de gündeminde İdlib'deki hain saldırı vardı.

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaraylı taraftarlar, Gençlerbirliği maçında şehitlerimizi andı. Maçın başlama düdüğünden itibaren ilk 3 dakika şehit askerlerimiz anısına sessiz kalan taraftarlar, koltuklara bırakılan Türk bayraklarını maç boyunca salladı. Bununla birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar, asker selamı vermeyi de unutmadı. Maç öncesinde Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuşan taraftarlar, birlik ve beraberlikle bu zor günleri de atlatacaklarını söylerken şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diledi.

Haberin Devamı

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç öncesi gerçekleştirilen seremonide hastalıkla boğuşan küçük bir çocukla bir araya gelerek kendisiyle fotoğraf çektirdi. Küçük çocuk, seremoni sonrasında asker selamı vererek şehitlerimizi andı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in de gündeminde İdlib'deki hain saldırı vardı. Ateşin düştüğü yeri yaktığını belirten Cengiz, "Bu coğrafyada Türkler olarak bu badirelerle mücadele ediyoruz. Bunu da mutlaka aşacağız. Biz bu kışı da atlatırız ama yediğimiz ayazı da unutmayız" dedi.

YORUM YAZ