MENÜ

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan çalışanlara büyük müjde

Galatasaray Başkanı Burak Elmas kulüp personeline mail atarak ekim ayı maaşlarında artışa gidileceğini duyurdu. Daha önce futbol, basketbol, voleybol takımları çalışanlarına ve idari personellere de zam yapılmıştı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan çalışanlara büyük müjde

Dursun Özbek dönemi maaşlarını gününde alamayan, Mustafa Cengiz yönetimini döneminde ise maaşlarını gününde alsalarda istediği zammı alamayan Galatasaray Kulübü çalışanlarına müjdeyi Başkan Burak Elmas verdi.

Haberin Devamı

Burak Elmas imzalı mail

Başkan Burak Elmas kısa süre önce kulüp çalışanlarına, kendi mail adresinden ekim ayı maaşlarının zamlı yatacağını duyurdu. Kulüp çalışanları uzün süredir maaşlarda düzenlene bekliyordu. Bu artış dışında ocak ayında yine yıllık düzenli zammın da yapılacağı öğrenildi.

Atletic performans ekibine yüzde 100 zam!

Bu arada başında Scott Piri'nin bulunduğu atletic performans ekibine ve Terim'in ekibinde bulunan bazı isimler ise yüzde 100 zam yapıldığı belirtiliyor.

Amatör şubelere de zam yapıldı!

Ayrıca basketbol ve voleybol şubesinde uzun süredir görev alan teknik ekiplere de Burak Elmas'ın başkan seçilmesinin ardından maaşlarda düzenlemeler yapıldığı gelen haberler arasında.

Futbolculara da ödeme yapıldı!

Haberin Devamı

Mustafa Cengiz yönetimi döneminde alacaklarını düzenli alamayan futbol takımına da eylül ayında 5 milyon Euro'ya yakın ödeme yapıldığı ve oyuncuların alacağı bulunmadığı da öğrenildi.

Yakup Çınar - FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ