MENÜ

Galatasaray Başantrenörü Efe Güven, Fenerbahçe yenilgisi sonrasında hakemlere tepki gösterdi

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nin ilk haftasında B Grubu’nda sahasında Fenerbahçe Safiport’a 20 sayı farkla 89-69 yenilen Galatasaray’ın başantrenörü Efe Güven, "Kırılma anlarında saha içerisinde adaletsizlik olduğuna inanıyorum" dedi.

Galatasaray Başantrenörü Efe Güven, Fenerbahçe yenilgisi sonrasında hakemlere tepki gösterdi

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde Türk derbisi oynandı. Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe Safiport’a 89-69 kaybetti Şehit Mustafa Özel Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sarı-Kırmızılılar'ın coachu Efe Güven, ilk maçın Fenerbahçe Safiport ile olmasının zorluğuna değinerek, "Sezona FIBA Avrupa Ligi’ni kazanma parolasıyla giren bir rakiple başladık. Basketbol oynamamıza müsaade edildiği anlarda dengeli oynadık. Kırılma anlarında saha içerisinde adaletsizlik olduğuna inanıyorum. Tam takım olunca ve adaletli yönetimler olunca daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı basketbolcu Chelsea Ann Dungee ise çok sert bir mücadele olduğunu ve 2 hafta sonra Fenerbahçe Safiport ile oynayacakları maçı heyecanla bekleyeceğini aktardı.

İSTANBUL (AA)

YORUM YAZ