MENÜ

Galatasaray Başakşehir canlı izle

Galatasaray Başakşehir arasında, Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta mücadelesi oynanacak. Ligde şampiyonluk yarışına havlu atan Sarı-Kırmızılılar, Avrupa yolunda en büyük rakibi olan Medipol Başakşehir'i Türk Telekom Arena'da konuk edecek. İnternet üzerinden de izlenebilecek Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte ezeli rekabetteki son randevu ile ilgili tüm detaylar...

Galatasaray Başakşehir canlı izle

Galatasaray Başakşehir mücadelesi, Spor Toto Süper Lig'de haftanın en dikkat çeken maçlarından biri olmaya aday...

Ligde şampiyonluk yarışına havlı atan Galatasaray, hedefini Avrupa'ya gitmek olarak belirledi. UEFA'dan 1 yıl men cezası alan Sarı-Kırmızılılar, UEFA biletini alıp, cezasını bu yıl çekmek istiyor.

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR CANLI İZLE

Galatasaray, bu yolda en büyük rakiplerinden biri olan Medipol Başakşehir'i, Spor Toto Süper Lig 24. haftasında konuk etmeye hazırlanıyor. Hatırlanacağı üzere ligin ilk yarısında oynanan maçta gülen taraf 2-0'lık skorla Galatasaray olmuştu.

Galatasaray Başakşehir mücadelesi internet üzerinden de canlı olarak izlenebilecek. Digitürk Play üyesi olan kullanıcılar, internet aracılığıyla bu zorlu maçı takip etme şansına sahip olacak.




GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig 24. hafta mücadelesi 6 Mart Pazar günü saat 16:00'da oynanacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.



HAMİT ALTINTOP'UN AYAĞI KIRILDI

Galatasaray Başakşehir maçı öncesi büyük bir talihsizlik yaşadı. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle tedavi gören Hamit Altıntop, idmanda sakatlandı. Yapılan ilk kontrollerinde Hamit'in ayak bileğinde kırık tespit edildi. Deneyimli futbolcunun sezonu kapattığı öğrenildi. Hamit'in futbol kariyerine devam edip etmeyeceği sezon sonunda belli olacak. Hamit Altıntop; Schalke, Bayern Münih ve Real Madrid'deki başarılı kariyeri sonrası Galatasaray'a transfer olmuştu. Ancak Altıntop yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Galatasaray'da yeteri kadar başarılı olamamıştı.

ASLAN'DA HASAR BÜYÜK


Galatasaray’da Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Akhisar Belediyespor ile yapılan rövanş maçında sakatlanan Sabri Sarıoğlu 3 hafta forma giyemeyecek. Sarı- Kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, önceki akşam oynanan müsabakada sakatlanarak sahayı sedyeyle terk eden Sabri Sarıoğlu’nun yapılan tetkiklerinde sol bacak arka fasya grubunda aşırı gerilmeye bağlı zorlanma ve yırtık tespit edildi. 3 hafta sahalardan uzak kalacak deneyimli futbolcu ile aynı maçta yüzüne aldığı darbe sonucu gözünde ödem oluşan Bilal Kısa’nın tedavisine başlandı.

FLORYA'DA YOĞUN MESAİ

Öte yandan, Süper Lig’deki Gaziantepspor maçında sakatlanan Aurelien Chedjou ve Lionel Carole, tedavilerinin ardından salonda çalıştı. Sinan Gümüş’ün tedavisi ise planlanan program doğrultusunda sürdürüldü. Bu oyuncuların hiçbiri, pazar günü Başakşehir’le oynanacak lig maçında forma giyemeyecek.

ÇOK ÖZEL 1 MAÇ!


Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası alan ve bunun ertelenmemesi için ligi ilk 4’te bitirmesi gereken Galatasaray; bu hedef doğrultusunda en önemli rakiplerinden biri olan Başakşehir’i bugün TT Arena’da konuk ediyor. Zorlu maç öncesi Aslan’da 5 önemli eksik var.

Galatasaray, Süper Lig’in 24. haftasında bugün sahasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de şampiyonluk yarışının uzağında kalan ve Avrupa Ligi’ne son 32 turunda veda eden Sarı-Kırmızılı takım, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale kalarak moral buldu. Bu sezon oynadığı 23 maçtan 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyetle ayrılarak 37 puan toplayan Galatasaray, ligde 5. sırada yer buldu. Aslan, lider Fenerbahçe’nin 16, bir maçı eksik ikinci Beşiktaş’ın da 14 puan gerisinde bulunuyor.

ÖNE GEÇEBİLMEK İÇİN...


UEFA’nın 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdiği Galatasaray, lig sıralamasında rakibi olan Medipol Başakşehir’i mağlup ederek rakibinin önüne geçmeyi hedefliyor. Zorlu mücadelede Galatasaray’ın başında Orhan Atik olacak. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin ayrılmasından sonra görevi devralan altyapı antrenörlerinden Atik, Türkiye Kupası’ndaki Akhisar Belediyespor müsabakasında takımın başında yer almıştı.

ÇOĞUNLUĞU İLK 11'DEN


Cim Bom’da sakatlıkları bulunan Sabri ile Sinan Gümüş, Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek. Ligdeki Gaziantepspor maçında sakatlanan ve bireysel çalışmalara başlayan Chedjou ile Carole’nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Son olarak da ayak bileği kırılan Hamit Altıntop sezonu kapatmıştı.

SINIRDA 4 OYUNCU

Cim Bom’da Muslera, Carole, Sabri ve Olcan sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu oyuncular bugün sarı kart görmeleri durumunda 25. haftadaki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Konuk ekip Başakşehir’de de Mehmet Batdal, Mossoro ve Enver Cenk şahin sınırda yer alıyor.

3 MAÇTA TAM 5 PUAN UÇTU


Galatasaray, ligde Başakşehir ile karşılaştığı son 3 maçta 5 puan kaybetti. Bu sezon 7. haftada rakibini deplasmanda 2-0 mağlup eden Cim Bom, geçen sezon ise oynanan 2 maçtan 1 yenilgi ve 1 beraberlikle ayrılmış, sadece 1 puan kazanabilmişti.

ARENA'DA SORUN YOK!


Aslan, Başakşehir’i TT Arena’da konuk ettiği 3 maçta da yenilmedi. Fatih Terim yönetiminde 2012 ve 2013’te karşılaştığı rakibini 4-1 ve 2-0’lık sonuçlarla geçen Cim Bom, geçen sezonki 90 dakikadan Hamza Hamzaoğlu ile 2-2 beraberlikle ayrılmıştı.

BÖYLE KAYIP GÖRÜLMEDİ!


Cim Bom, ligde çıktığı üst üste 13 maçta 23 puan kaybetti. Sarı-Kırmızılılar, bu periyottaki 4 galibiyetini TT Arena’da yaşadı. Cim Bom diğer 9 karşılaşmadan ise 5 yenilgi, 4 beraberlikle ayrıldı.

OSMANLI SONRASI 7 GALİBİYET


Galatasaray’ın TT Arena karnesi daha iyi! Bu sezon sadece ligin 2. haftasında Osmanlıspor’a 2-1 kaybeden Cim Bom, ardından sahasında oynadığı 10 lig maçında 3 beraberlik, 7 galibiyet yaşadı.

İKİNCİ DEVREDE KİMSE YENEMEDİ


Başakşehir, ligin ikinci yarısında hiç yenilmedi. Ancak Abdullah Avcı ve öğrencileri oynanan 6 karşılaşmada 8 puan kaybetti. En son mağlubiyetini 17. haftada rizespor deplasmanında 2-1’lik sonuçla yaşayan Başakşehir, son 6 maçının 2’sini kazandı, 4 beraberlik aldı.

KONUK EKİPTE MÜTHİŞ SERİ


Başakşehir, ligde çıktığı son üç deplasman maçını da kaybetmedi. En son mağlubiyetini 17. haftada 2-1’lik sonuçla rize karşısında yaşayan Abdullah Avcı ve öğrencileri, sonrasında rakip sahada oynadığı 3 maçın 1’ini kazandı, 2 beraberlik yaşadı.

BAŞAKŞEHİR'DE HEDEF AVRUPA


Ligde iyi bir performans gösteren Turuncu-Lacivertli takım, gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeyi hedefliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde ligde 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 39 puan toplayan Medipol Başakşehir, 4. sırada yer alıyor. İstanbul temsilcisi, ligde yaptığı son 6 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Ligi ilk 4 içinde tamamlamanın planlarını yapan Başakşehir, bunun için doğrudan rakibi olan Galatasaray’ı mağlup ederek avantaj elde etmek istiyor.

MUSLERA SAKATLANDI

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak Galatasaray-Medipol Başakşehir maçı öncesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Türk Telekom Arena'daki mücadele öncesinde Fernando Muslera, son antrenmanda belinden yaşadığı sakatlık nedeniyle maç kadrosundan çıkartıldı.

Muslera'nın sakatlığı ile ilgili Galatasaray kulübünden herhangi bir açıklama yapılmazken, Uruguaylı kalecinin ne kadar süreyle sahalardan uzak kalacağı henüz bilinmiyor.


MUHTEMEL 11'LER

STAT: TT Arena
SAAT: 16.00
HAKEM: Özgür Yankaya
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY
Muslera
Linnes
Denayer
Hakan
Olcan
Donk
Selçuk
Podolski
Sneijder
Yasin
Umut
TD: Orhan Atik

BAŞAKŞEHİR
Volkan
Bekir
Yalçın
Epureanu
Ferhat
Mahmut
Emre
Visca
Mossoro
Doka
Mehmet
TD: Abdullah Avcı

Haberin Devamı
YORUM YAZ