MENÜ

Galatasaray Avrupa Ligi'ne nasıl gider? Galatasaray puan durumu

Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda gruptaki 5. maçına çıktı. Sarı-Kırmızılı takım UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek için Club Brugge'ü devirmek zorundaydı. Fatih Terim'in ekibi 11. dakikada Adem Büyük'le 1-0 öne geçmesine rağmen 90+2'de Diatta'nin golüne engel olamadı ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Son hafta PSG'yi devirmek zorunda olan Galatasaray, Brugge'ün Real Madrid'e karşı kaybetmesini bekleyecek. Galatasaray puan durumu... İşte detaylar...

Galatasaray Avrupa Ligi'ne nasıl gider? Galatasaray puan durumu

Galatasaray ile Club Brugge bu akşam Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 5. maçta karşı karşıya geldi. Henüz 11'de Adem Büyük'le öne geçen Galatasaray, 90+2'de Diatta'nın golüne engel olamadı ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Bu maçla birlikte sarı-kırmızılılar puanını 2’ye çıkardı ve son sırada kaldı. Puanını 3'e yükselten Brugge ise 3. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Paris Saint-Germain, Bernabeu'da 2-0 geriye düştükten sonra 3 dakikada 2 gol bularak Real Madrid ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından PSG, Galatasaray maçı öncesi grup liderliğini garantiledi.

A Grubu puan durumu

1- PSG / 13 puan

2- Real Madrid / 8 puan

3- Club Brugge / 3 puan

4- GALATASARAY / 2 puan

Galatasaray Avrupa Ligi'ne nasıl gider?

Grupta UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek takım son müsabakaların oynanmasının ardından belli olacak. Son hafta 11 Aralık'ta Galatasaray, Paris Saint-Germain deplasmanına gidecekken, Belçika temsilcisi ise sahasında Real Madrid ile karşılaşacak.

Sarı-kırmızılıların Avrupa Ligi'ne gitmesi için Brugge'ün Madrid'e puan kaybedip, kendisinin de PSG deplasmanında da kazanması gerekiyor.


YORUM YAZ