MENÜ

"Galatasaray artık karar vermeli"

Galatasaray 2019-2020 sezonunu beraberlikle tamamladı. Sarı-kırmızılılar, Antalyaspor deplasmanından 2-2'lik skorla ayrıldı. Gazetemiz yazarı Erman Özgür, maçın ardından yaptığı değerlendirmede Galatasaray'ın maaşı yüksek oyuncular hakkında bazı kararlar alması gerektiğini ifade etti.

Antalyaspor - Galatasaray karşılaşması 2-2'lik skorla tamamlandı. Sarı-kırmızılılar sezonu 56 puanla tamamladı.

Haberin Devamı

Gazetemiz yazarı Erman Özgür, maçın ardından yaptığı değerlendirmede Galatasaray'ın maaşı yüksek oyuncular hakkında bazı kararlar alması gerektiğini ifade etti.

Galatasaray'ın başta Falcao olmak üzere 3-4 oyuncunun geleceği ile ilgili karar vermesi gerektiğini söyleyen Erman Özgür, "Falcao'nun son sahibi Galatasaray olmamalı. Aynı şey Diagne için de geçerli. Eğer faydalanacağına inanmıyorsan geleceği ile ilgili başka bir karar vermelisin" dedi.

Galatasaray forması giyen Belhanda ve Luyindama'nın da geleceğine karar verilmesi gerektiğini ifade eden Erman Özgür, "Luyindama, performans olarak Galatasaray'a bir şey katmadı. Yabancı kuralı geri geri giderken Galatasaray'ın bu maaş yükü yüksek olan isimlerin geleceğine karar vermeli" dedi.

YORUM YAZ