MENÜ

Taylan Antalyalı yorumu: Cezayı kesti!

Süper Lig'in ilk yarısının son maçında Galatasaray, evinde Antalyaspor'u 5-0'lık skorla mağlup etti. Alınan bu sonuçla sarı-kırmızılılar puanını 27'ye yükseltti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray - Antalyaspor maçını değerlendirdi.

Galatasaray, evinde Antalyaspor'u 5-0'lık skorla mağlup etti. Alınan bu sonuçla sarı-kırmızılılar puanını 27'ye yükseltti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray - Antalyaspor maçını değerlendirdi.

Galatasaray'ın sezonun en iyi ilk yarısını oynadığını ifade eden Erman Özgür, "Oyunu dikine oynama konusundaki sezonun en başarılı ilk yarısıydı. Babel ve Belhanda'nın olmadığı Taylan'ın ofansif bir 8 numara gibi defans arkasına koşular yaptığı bir Galatasaray izledik. Falcao hala tam olarak hazır olmamasına rağmen Galatasaray takımı Falcao'ya gol attırdı." dedi.

Galatasaray'ın maçın ikinci yarısında oyundan düştüğünü söyleyen Erman Özgür, "Maçın ikinci yarısında ayakta kalan iki oyuncusu vardı. Biri Ömer Bayram, diğeri Lemina... Bu oyuncular sayesinde skor anlamında Antalyaspor'a şans vermedi. Babel ve Taylan Antalyalı da cezayı kesti" dedi.

YORUM YAZ