MENÜ

Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasının tüm detayları!

Galatasaray, Süper Lig’in 17. Haftasında evinde Antalyaspor’u konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda 2019 yılının son karşılaşması oynanacakken mücadele saat 20:00’de başlayacak ve Abdulkadir Bitigen müsabakada düdük çalacak.

Süper Lig Cemil Usta sezonunda ilk yarının son karşılaşmaları bu hafta oynanacak 9 mücadeleyle yaşanıyor. Türk Telekom Stadyumu’nda 2019 yılının son karşılaşması bu akşam saat 20:00’de oynanacak. Son şampiyon Galatasaray 2019 yılına galibiyetle veda etmenin peşinde. Sarı kırmızılı ekip ligde istediği çıkışı bir türlü yakalayamayarak 24 puanla ligin 7. Sırasında yer alıyor. Rakibi Antalyaspor ise küme düşme hattından çıkmak için mutlak galibiyet parolasıyla İstanbul’a gelen Güney ekibi, 14 puanla 16.sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Maç öncesi Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Andone ve Luyindama sakatlıkları dolayısıyla, Jimmy Durmaz ise cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Antalyaspor’da ise eksiklikler bir hayli fazla. Güney ekibinin maç kadrosunda Charles, Aatıf Chahechouhe, Serdar Özkan, Diego, Bahadır, Cissokho ve Harun yer almıyor.

Galatasaray ve Antalyaspor bugüne kadar ligde toplam 46 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçların 28’ini Galatasaray kazanırken 11 maç beraberlikle bitti, 7 maç ise Antalyaspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Galatasaray bu maçlarda toplam 90 gol atarken, 44 kez de kalesinde gol gördü.

Sarı kırmızılı ekip bugüne kadar 23 kez Antalyaspor’u evinde ağırladı. Bu maçların 14’ünde Galatasaray rakibini mağlup ederken yalnızca 4 maçta Güney temsilcisine mağlup oldu. Evinde rakibine toplam 47 gol atan Aslan, 23 golü de kalesinde gördü.

Haberin Devamı

Antalyaspor’a İstanbul’da en son 2009-2010 sezonunun 33.. Haftasında 2-1’lik sonuçla mağlup olan Galatasaray o maçtan itibaren evinde oynadığı 8 karşılaşmada rakibine yenilmedi.

Haber: Nihat Uzel

İstatistik: Aslıhan Çil

YORUM YAZ