MENÜ

Galatasaray açıklaması: Yeni transfer!

Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray'da sakatlıkları bulunan oyunculardan da iyi haberler peş peşe geliyor. Falcao ve Muslera gibi kilit oyuncuların takıma katılmasının ardından Feghouli'nin de takıma dönmesi Galatasaray'da büyük sevince neden oldu. A Spor'da konuşan yorumcu ve yazar Serdar Sarıdağ, Galatasaray'daki Feghouli gelişmesini yorumladı.

Galatasaray haberi... Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray'da sakatlıkları bulunan oyunculardan da iyi haberler peş peşe geliyor. Falcao ve Muslera gibi kilit oyuncuların takıma katılmasının ardından Feghouli'nin de takıma dönmesi Galatasaray'da büyük sevince neden oldu.

Haberin Devamı

A Spor'da konuşan yorumcu ve yazar Serdar Sarıdağ, Galatasaray'daki Feghouli gelişmesini yorumladı.

Feghouli'yi her hocanın kendi takımında görmek isteyeceğini ifade eden Serdar Sarıdağ, "Sakatlıkları olmasaydı Galatasaray puan olarak daha farklı yerde olabilirdi. Muslera'ya nasıl 'yeni transfer' diyorsak Feghouli'de yeni transfer. Erzurumspor maçında Fatih Terim Feghouli'ye şans verir mi bilmem ama mutlaka o sistemin içine dahil eder. Yedek kulübende de Falcao gibi bir hamle oyuncun var. Sağlıklı bir Falcao da ciddi bir avantaj sağlar." dedi.

YORUM YAZ