MENÜ

Galatasaray açıklaması: Sezonun adını koyabilir!

Galatasaray haberi... Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında oynanan Gençlerbirliği - Galatasaray maçında kazanan 2-0'lık skorla Sarı-kırmızılılar oldu. Fanatik Gazetesi Yazarı Cem Dizdar, Gençlerbirliği - Galatasaray maçını kaleme aldı.

Süper Lig'in 39. haftasında oynanan Gençlerbirliği - Galatasaray maçında kazanan 2-0'lık skorla Sarı-kırmızılılar oldu.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi Yazarı Cem Dizdar, Gençlerbirliği - Galatasaray maçını kaleme aldı.

Beşiktaş alıp başına giderken, Galatasaray kazanmayı bırakın, henüz iç işlerini dahi çözmüş görünmüyor. Fatih Terim’in sahaya gönderdiği takımın neredeyse yarısı sezonun önemli bölümünü ya yedek kulübesinden izledi ya da televizyondan!.. Futbol bu denli paslanmış ve belirsiz halden hoşlanmaz. Ancak yine de bu ülkede, ‘’büyük takım’’lar hayli şanslı. Çünkü onlarla oynayan diğerlerinin nedense ödü patlıyor! Dün akşam da öyle oldu. Gençlerbirliği öylece bekliyordu!.. Neyi mi? Gol yemeyi… Halil Dervişoğlu da beklediklerini yapıp takımının devre arasına önde gitmesini sağladı. İkinci devresinde de çaresiz Gençlerbirliği karşısında geleceğin provasını yapan Galatasaray vardı sahada. Rakipleri onları zorlayacak neredeyse hiçbir şey yapmadı, yapamadı. Maç Galatasaray’ın kazancıyla bitti bitmesine de oyun açısından bu sezon için gelişimleri hayli tartışmalı.

Haberin Devamı

Pek iç açıcı değil

Lige başladıkları umut verici oyun düzenini sürdürülebilir hale getiremediler. Getiremedikleri gibi türbülanslardan hep zararlı çıktılar. Yine de güçlü genetikleri ve Fatih Terim donanımı geçen sezonun aksine onları yukarılarda tutmayı başardı. Öyle ki, hafta sonu sezonun adını koyan takım olabilirler! Hem kendileri hem de yarışmada ki rakipleri için… Mevcut oyun onlar açısından pek iç açıcı değil ama bakalım neler olacak.

YORUM YAZ