MENÜ

Galatasaray açıklaması: PSV maçı transfer için çok önemliydi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda PSV Eindhoven ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 5-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Tivibu Spor'da konuşan fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'ın PSV maçında sahaya çıktığı ilk 11'i ve Fatih Terim'in oyun taktiğini yorumladı.

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Galatasaray, PSV Eindhoven ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 5-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'ın PSV maçında sahaya çıktığı ilk 11'i ve Fatih Terim'in oyun taktiğini yorumladı.

Galatasaray'ın PSV Eindhoven karşısında çıktığı ilk 11'i yorumlayan Yakup Çınar, "Sekidika en dikkat çeken isimlerden birisiydi. Geçen sezon Konyaspor'da yedek oyuncuydu. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında ilk 11'de oynadı. Bu maç bundan sonra yapılacak transferler için çok önemli kasanıza 13-15 milyon euroya yakın para girebiliyor." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendince haklı sebepleri olduğunu ifade eden Yakup Çınar, "Fatih hoca biraz Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan etkilenmiş gibi. İtalya, İngiltere ve Almanya üçlü savunmayla oynadılar. Üçlü savunmayla oynamanız için stoperleriniz çok aktif olması lazım." dedi.

YORUM YAZ