MENÜ

Galatasaray açıklaması: Çok büyük kayıp!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Sivasspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve zirve yarışında ağır yara aldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray - Sivasspor maçını yorumladı.

Galatasaray haberi... Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Sivasspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve zirve yarışında ağır yara aldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray - Sivasspor maçını yorumladı.

Süper Lig'de fizik gücü ve dayanıklılığı en güçlü takımlardan birinin Sivasspor olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Maçın kaderini belirleyen en önemli ayrıntı iki takımın da sol kenarları. Sivasspor hücum edemezken Linnes'in hatasını yakalayan, kornerde dönen topa vuran Gradel, maçın adamı. Galatasaray'da ceza sahasına en kolay giren Onyekuru da negatif anlamda maçın adamı. Fatih hocanın kaçırdığı çok değerli ikici maç oldu. Çok büyük bir puan kaybı." dedi.

YORUM YAZ