MENÜ

Galatasaray'a tam kadro

Bordo-Mavililer, Galatasaray derbisi öncesi Akhisar’da fire vermedi. Sınırdaki oyuncular Onur, Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Rodallega, N’Doye, Mustafa Akbaş ve Aytaç dün kart görmezken, 7 isim de haftaya Akyazı’da görev yapabilecek.

Galatasaray'a tam kadro

Trabzonspor’da Akhisar maçı öncesi en sıkıntılı konulardan biri, kart sınırında 7 oyuncu olmasıydı. Onur Kıvrak, Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Rodallega, N’Doye, Mustafa Akbaş ve Aytaç Kara kart görmeleri halinde önümüzdeki haftaki kritik Galatasaray derbisinde forma giyemeyecekti. Teknik heyetin hafta içinde özel olarak uyardığı ve dikkatli olmalarını istediği 7 futbolcu, maçı sorunsuz tamamladı. Sınırdaki 7 oyuncudan sadece Mustafa Akbaş süre almazken, diğer 6 isim de Akhisar karşısında görev yaptı.

Gözler Galatasaray’da

Zorlu bir virajı daha kayıpsız geçen Trabzonspor’da Galatasaray derbisi öncesi fire verilmemesi teknik direktör Ersun Yanal’ı fazlasıyla mutlu etti. Bordo-Mavililer’de artık gözler tamamen derbiye çevrildi. Fırtına’da hedef, sezonun ilk yarısında olduğu gibi Medical Park Arena’da da Galatasaray’ı devirmek ve sezonun ikinci yarısında muhteşem seriyi sürdürmek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ