MENÜ

Galatasaray 3-2 Real Madrid (Maç Özeti)

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu 3. maçında İspanya devi Real Madrid'i sahasında konuk edecek. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 22:00'da başlayacak. Galatasaray ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa Finali olmak üzere daha önce 7 maçta karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 4'ünü kaybeden Sarı-kırmızılılar, 3 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, Real Madrid karşısında son galibiyetini 2013 yılında 3-2'lik skorla aldı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında İspanya devi Real Madrid'i sahasında konuk edecek. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 22:00'da başlayacak.

Haberin Devamı

Galatasaray ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa Finali olmak üzere daha önce 7 maçta karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 4'ünü kaybeden Sarı-kırmızılılar, 3 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray, Real Madrid karşısında son galibiyetini 2013 yılında 3-2'lik skorla aldı. Türk Telekom Stadı'nda oynanan rövanş maçında Sarı-kırmızılıların golleri 57' Eboue, 70' Sneijder ve 72'de Drogba'dan geldi. Real Madrid'in gollerini ise 7' ve 90+2'de Ronaldo kaydetti.

YORUM YAZ