MENÜ

Galatasaray 17 yıldır Denizlispor'a evinde yenilmiyor!

Galatasaray, Süper Lig’in 18. Haftasında evinde Yukatel Denizlispor’u konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda 2020 yılının ilk Süper Lig maçı oynanacakken mücadele saat 16:00’da başlayacak ve Yaşar Kemal Uğurlu müsabakada düdük çalacak.

2019 2020 Süper Lig sezonunun ikinci devresinde Galatasaray ilk karşılaşmasında sahasında Denizlispor'u ağırlayacak. Sarı kırmızılı ekip ligde istediği çıkışı bir türlü yakalayamayarak ilk yarıyı 27 puanla ligin 7. Sırasında tamamlamıştı. Rakibi Yukatel Denizlispor ise ligin ilk haftasında rakibi Galatasaray’ı 2-0 ile mağlup etmişti. Denizlispor da ligde topladığı 22 puanla ilk yarıyı 11. Sırada tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Maç öncesi Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Andone ve Henry Onyekuru sakatlıkları dolayısıyla, Jmmy Durmaz ise cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Denizlispor’da ise Bergdich ve Isaac Sackey sakatlığı nedeniyle sahada yer alamayacak.

40. Randevu

Galatasaray ve Denizlispor bugüne kadar ligde toplam 39 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçların 24’ünü Galatasaray kazanırken 9 maç beraberlikle bitti, 6 maç ise Denizlispor’un üstünlüğüyle sona erdi. Galatasaray bu maçlarda toplam 71 gol atarken, 36 kez de kalesinde gol gördü.

Sarı kırmızılı ekip bugüne kadar 19 kez Denizlispor’u evinde ağırladı. Bu maçların 13’ünde Galatasaray rakibini mağlup ederken yalnızca 3 maçta Ege temsilcisine mağlup oldu. Evinde rakibine toplam 40 gol atan Aslan, 16 golü de kalesinde gördü.

Haberin Devamı

İstanbul’da 17 yıldır yenilmiyor!

Antalyaspor’a İstanbul’da en son 2002-2003 sezonunun 19. Haftasında 1-0’lık sonuçla mağlup olan Galatasaray o maçtan itibaren evinde oynadığı 7 karşılaşmada rakibine yenilmedi.

Haber: Nihat Uzel

İstatistik: Aslıhan Çil

YORUM YAZ