MENÜ

Gakgoş'un kongresine kan bulaştı!

Elazığspor'un olağanüstü genel kurulunda ortalık karıştı. Yedek üye Özcan Doğan ile Mücahit Aydoğdu arasında gerginlik yaşandı. Salondan sokağa taşan kavgada ikili birbirlerini bıçakladı.

Gakgoş'un kongresine kan bulaştı!



Elazığspor’un dün yapılan olağanüstü genel kurulunda bıçaklar konuştu... Yönetim kuruluna yedek üye olarak seçilen Özcan Doğan ile daha önceden husumetli olduğu belirtilen Mücahit Aydoğdu arasında tartışma yaşandı. İkili arasında yaşanan tartışma salon dışında kavgaya dönüştü. Doğan ve Aydoğdu, kavga sırasında birbirini bıçakladı. Salonda görevli güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kavga sona erdi. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Doğan’ın durumu ağır

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Doğan’ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Aydemir’in ise Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındığı kaydedilirken, kavgayla ilgili M.Ö. isimli bir şahısın gözaltına alındığı öğrenildi. Öte yandan kongrede alınan karar ile Sanica Boru Elazığspor olan kulüp adının, Elazığspor olarak değiştirilmesi oylamaya sunuldu. Yapılan oylamada, kulüp isminin tekrar Elazığspor olarak değiştirilmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Bazı üyelerin il dışında olması nedeniyle yönetimde revizyona gittiklerini açıklayan başkan Selçuk Öztürk, “Oluşturacağımız yeni yönetimle kulübün yanı sıra ilin sorunlarına da çözüm arayacağız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ