MENÜ

Futsal 2. Lig 2. devre maçları Kemer'de başladı

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Futsal 2. Lig 2. devre müsabakaları Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı.

Futsal 2. Lig 2. devre maçları Kemer'de başladı

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen, 8 takım ve 100'e yakın sporcunun katıldığı Futsal 2. Lig 2. devre müsabakaları Kemer ilçe merkezindeki Bahri Tanrıkulu Spor Salonu'nda bugün başladı. 29 Aralık Pazar gününe kadar sürecek olan mücadeleler sonrasında 1. Lig'e çıkacak olan iki takım belirlenirken, iki takım ise yükselme grubuna düşecek.

Haberin Devamı

Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan, "Futsal branşımızda iki ligimiz var. 1. lig ve 2. lig. Bütün liglerimizi iki devre halinde gerçekleştiriyoruz. 2. ligin ilk devresi Bursa'da oldu. Oradaki takımlarımızın aldığı puanlarla burada aldığı puanlar toplanarak 1'inci lige çıkacak iki takımımızı belirleyeceğiz. Aynı zamanda performansı düşük iki takım ise yükselme grubuna düşecek" dedi.

Aynı anda Trabzon'da da müsabakalar gerçekleştiğini vurgulayan Hasan Sayyıdan, "Futsal branşında geçen hafta dünya 4'üncüsü olduk, Antalya'da yaptığımız turnuvada. Bu alanda da yani bu branşta da hedefimiz dünya çapında madalyalar gelecek seviyeye ulaşabilmek. Goalballda, atletizmde, B1 futbolda, judoda aldığımız madalyalara futsal branşında da eklemek istiyoruz. Bunun çabası içerisindeyiz. Planlamamız bu doğrultuda. Güzel bir turnuva çıkıyor. Takımlarımız çok memnunlar. Dolayısıyla bu turnuva sonucunda başarılı olan takımları da şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

DHA

YORUM YAZ