MENÜ

"Futboldan kazandığım paraların diyetini ödüyorum"

Süper ligde birçok takım çalıştıran tecrübeli teknik direktör Giray Bulak, Ankara'nın Mamak ilçesinde futbol okulu açarak geleceğin yıldızlarını yetiştirmek adına önemli bir adım atmış oldu.

"Futboldan kazandığım paraların diyetini ödüyorum"

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği üyeleri, teknik direktörler ve eski futbolcuların katılımıyla gerçekleşen açılışta şöhretler karması ile Karagücü Ampute Futbol Takımı bir gösteri maçı yaptı. Gösteri maçı ampute futbol takımının 7-5'lik üstünlüğü ile sona erdi. Maçın yıldızı ise 4 gol atan Barış oldu.

Antrenörlük hayatına Zonguldakspor'da başlayan Giray Bulak, futbol okulunun açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ampute takımlarına her zaman destek olduklarını belirterek sözlerine başlayan Bulak, ''Onlar bizim gözbebeğimiz. Dünyada da gururumuz oldular. Şöhretleri anlatmaya gerek yok. Türk futbolunun önemli isimleriydi. Bu tesislerde böyle maçları sürekli yapmak istiyoruz. Bu tesisin amacı, futboldan kazandığımız paranın diyetini ödemek. Genç çocuklara ve futbol okulundaki gençlere bunu yansıtmak istiyoruz. Burada 85 tane öğrencimiz var. Bunun dışında turnuvalar düzenliyoruz. Mamak içerisinde ve Ankara'da ki okullara tesislerimizi ücretsiz olarak hizmete sunuyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup futbolun içerisine çekmeyi planlıyoruz. Bundan dolayı da son derece memnun ve mutluyum.'' ifadelerini kullandı.

Gösteri maçında taktik veren Giray Bulak, kendisine şu anda takım çalıştırmadığının hatırlatılması üzerine ise, ''Aslında biz çok takım çalıştırdık. İlkelerimiz ile bir yerlere geldik. Ama o ilkelerimizden dolayı red cevabı alıyoruz. Yaşadığımız sıkıntı bu.'' dedi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgün de, tesislerde çok güzel işler yapılacağına inandığını ve Giray Bulak'a her zaman destek olmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ