MENÜ

Futbolda "mecburi" hizmet!

Kulüpler Birliği Vakfı'nın düzenlediği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 2. Futbol Zirvesi öncesi, TFF bünyesindeki bazı kurumlara "zorunlu katılım" şartı koşuldu.

Futbolda "mecburi" hizmet!

Yaklaşık 2 bin hakem ve gözlemciyi bünyesinde barındıran İstanbul Hakem Kurulu, TFF'den gelen direktif üzerine, üyelerine SMS, Whapsapp ve mail yolu ile erişip, "Bu çok özel organizasyona TFF olarak Süper Lig, Klasman, Bölgesel, il hakemi ve aday hakemler ile tüm gözlemcilerin katılması gerekmektedir" mesajı verdi.

EKSİKSİZ KATILIM, RİCASI!

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun da benzeri bir organizasyonda bulunduğu, yine 18 Süper Lig takımının başkan ve yöneticilerine "eksiksiz katılım" ricasının iletildiği öğrenildi.

OTELDEN KONGRE MERKEZİNE

Kulüpler Birliği'nin 2.'sini organize ettiği zirvenin ilki geçen yıl Shangri Bosphorus Otel'de yapılmış ve Akif Çağatay Kılıç, Şenes Erzik, Yıldırım Demirören, Fatih Terim, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fikret Orman, Dursun Özbek ile yurtdışından birçok yabancı futbol adamı katılmıştı. Bu yılki zirvenin biraz daha "yurt içi" bir havada geçeceği öğrenildi. (Cumhuriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ