MENÜ

Futbolcular ve Aykut Kocaman taraftarı ikna edemedi

Hem Aykut Kocaman hem de futbolcular, ligde kalan tüm maçları kazanıp sonuna kadar savaşacaklarını söylese de 12. Adam’ı ikna edemedi. Geçtiğimiz hafta Kayseri deplasmanında alınan 5-0’lık sansasyonel galibiyete rağmen dün sadece 22 bin 495 taraftar tribünlerde yerini aldı.

Futbolcular ve Aykut Kocaman taraftarı ikna edemedi

Sarı-Lacivertliler, ligde belki zirve yarışının gerisinde kaldı ancak pes etmeye niyetleri yok. Aykut Kocaman da futbolcular da yaptıkları her açıklamada, kalan tüm maçları kazanarak rakipleri bekleyeceklerini dile getirdi. Ayrıca taraftara seslenerek, “Bunu başarmamız için onların da yanımızda olmaları gerek” mesajını gönderdiler.

Ancak görünen o ki tribünlerin takıma inancı kalmamış... Rakip Osmanlıspor gibi ligin güçsüz takımlarından biri. Üstelik geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanından 5-0 gibi ses getirecek bir galibiyetle dönen bir Fenerbahçe var.

Önce protesto sonra coşku

Buna rağmen 12. Adam, dünkü mücadeleye ilgi göstermedi. Tribünlerin yarısı boş kaldı. Sadece 22 bin 495 taraftar stada gelerek futbolcuların yanında yer aldı. Ancak onların da bir bölümü ilk devrenin golsüz sona ermesi nedeniyle takımı protesto etti. Fenerbahçe’nin peş peşe gelen gollerinden sonra ise tüm tribünlerde büyük coşku yaşandı.

Piero ne dedi? Tartışmalı golde son dakika


Haberin Devamı
YORUM YAZ