MENÜ

Futbolcular, Barış Pınarı Harekatı'nı asker selamı ile destekledi!

TFF 3. Lig 3. Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda Malatya Yeşilyurtspor’u 1-0 mağlup etti. Futbolcular gol sevincini asker selamı ile kutladı.

TFF 3. Lig 3. Grup mücadelesinde Gazi Stadyumunda Nevşehir Belediyespor ile Malatya Yeşilyurtspor takımları karşı karşıya geldi. Maç öncesinde Nevşehir Belediyespor yönetimi tarafından maçı izlemeye gelen taraftarlara Türk bayrağı hediye edilirken, Nevşehir Belediyesi Mehteran Takımı ise mehter marşı ile taraftarı coşturdu.

Haberin Devamı

Maç öncesinde Nevşehir Belediyespor futbol takımı, “Barış Pınarı Harekatı’nda Allah ordumuzu muzaffer eylesin” pankartı ile sahaya çıkarken, her takım oyuncuları İstiklal Marşı’nı asker selamı ile okudu. Nevşehir Belediyespor’un 80. dakikada kaydettiği gol ile maçta Nevşehir Belediyespor 1-0 öne geçerken, golü kaydeden Duran ve takım arkadaşları gol sevincini yine asker selamı ile kutladı. Maçta Nevşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonunda ise Nevşehir Belediyespor takımı ile taraftarlar “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” sloganı atması dikkatlerden kaçmadı.

YORUM YAZ