MENÜ

Futbolcu menacer olayında karar

FANATİK'in 'menacer futbolcu' araştırmasının ardından harekete geçen TFF, ceza yağdırdı. Eskişehirspor hocası Bülent Uygun 8, Ümit Karan, Murat Şahin, Serdar Özkan, Volkan Arslan, Koray Avcı ve Mehmet Sedef gibi yıldızlar da 4'er maç men cezası aldı.

Futbolcu menacer olayında karar

Her şey Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal’ın, “Menacerlik yapan futbolcular, oyuncularımıza ahlaksız tekliflerde bulunuyor” sözleriyle başladı. Bu açıklamaların ardından FANATİK Gazetesi yaptığı araştırmalarla Türkiye Futbol Federasyonu’na rehber olurken, dün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) önemli kararlar çıktı. Menacerlik soruşturması kapsamında PFDK, Türk Futbolu’nun önemli isimlerine cezalar yağdırdı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun 8 maç men cezası alırken, faal futbolculardan Ümit Karan, Koray Avcı, Murat Şahin, Volkan Arslan, Mehmet Sedef, Mehmet Ozan Tahtaişleyen ve Serdar Özkan’ın da 4 müsabakada oynamamasına karar verildi.

Haberin Devamı

Sümer’e 6 ay ceza
Türk Futbolu’nun efsane isimlerinden Tanju Çolak’ın oğlu Anıl Çolak ile Ömer Cincil ve Ekrem Örenç’e de TFF Futbol Temsilcileri Talimatı’na aykırı eylemlerde bulunmaktan 50 bin TL para cezası verilirken, Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer de 6 ay hak mahrumiyeti cezası aldı.

YORUM YAZ