MENÜ

Zlatan Ibrahimovic'den yola devam sinyalleri

Futbolun yaşayan efsanelerinden olan Zlatan Ibrahimovic serüvene devam etmek üzere. Yıllardır futbolun içinde olan, gerek attığı fantastik goller gerekse saha dışında yaptığı açıklamalarla kendine her daim gündemde yer bulan İsveçli yıldız kariyeri için bir karar almak üzere.

Zlatan Ibrahimovic'den yola devam sinyalleri

41 yaşında olan Zlatan Ibrahimovic bu sezon sakatlıklarından dolayı forma şansı bulmakta sorun yaşıyordu. Bu sezon sadece dört kez sahaya çıkan yıldız oyuncu bir de gol attı.

Haberin Devamı

FUTBOLA DOYMUYOR

Kariyerinde sırasıyla Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United ve Los Angeles Galaxy formaları giyen golcü oyuncu Ocak 2020'de tekrar Milan'a dönmüş ve şampiyonluk yaşamıştı.

TARİHE GEÇTİ

Yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimovic, Serie A'da Udinese maçında ilk 11'de başladı. Karşılaşmanın 45+4. dakikasında kazanılan penaltının başına geçen Ibrahimovic, attığı gol ile Serie A'da gol atan en yaşlı oyuncu unvanına sahip oldu. Zlatan, 41 yıl 166 gün ile en yaşlı oyuncu ünvanını elde etti.

Zlatan İbrahimovic "Serie A'da üç puanlık sistemin uygulandığı dönem içinde forma giyen en yaşlı oyuncu" unvanını da almıştı.

YENİ GÖREVİ DAHİ HAZIRDI

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre sakatlığından dolayı bir yıldır sahalardan uzak kalan Zlatan'ın yazın futbolu bırakması bekleniyordu. Attığı ikonik goller ve gündem olan açıklamalarıyla her zaman ön planda olan Zlatan'ın nasıl bir geleceği olacağı merak konusuydu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre efsane golcü futbola veda ettikten sonra Milan'da yeni görevi hazırdı.

Haberin Devamı

İsveçli golcü sezon sonunda futbolu bırakırsa kulüp elçisi olarak görev alacaktı.

EFSANE MONZA'YA DOĞRU

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve futbolu bırakması beklenen Zlatan, Milano'nun 20 km kuzeyindeki Monza'ya gitmeye hazırlanıyor. Foot Mercato'nun yaptığı habere göre arkadaşı Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu Monza 41 yaşındaki yıldız oyuncuya kadrosuna katıp ismini daha duyurmak istiyor. Monza şu an 10. sırada bulunurken küme düşme tehlikesi bulunmuyor.

Egemen Çidar

YORUM YAZ