MENÜ

Zlatan Ibrahimovic, Piers Morgan'a konuk oldu: Gündeme oturacak açıklama...

Geçtiğimiz sezon sonunda aktif futbola veda eden İsveçli süperstar Zlatan Ibrahimovic, ünlü Gazeteci Piers Morgan'ın konuğu oldu. Efsane golcü yaptığı açıklamalarla yine gündeme oturdu.

Zlatan Ibrahimovic, Piers Morgan'a konuk oldu: Gündeme oturacak açıklama...

Dünya futbolunun ikonik isimlerinden Zlatan Ibrahimovic, Temmuz 2023'te 42 yaşındayken futbolu bıraktı. İsveçli yıldız kariyeri boyunca, Alax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint-Germain gibi takımlarda forma giydi.

Haberin Devamı

Efsane golcü, futbolu bırakmasının ardından ünlü Gazeteci Piers Morgan'a bir röportaj verdi. Henüz tamamı yayınlanmayan açıklamalarından şimdilik yansıyanlar ise gündeme oturacak türden...

İNGİLTERE'DE SKANDAL KARARIN YANKILARI SÜRÜYOR

EN BÜYÜK HATASINI AÇIKLADI

Piers Morgan'ın; "Yanlış yaptığın tek bir şey var" sözüne karşılık olarak, "Arsenal'e gitmedim." şeklinde yanıt verdi. Kendisini haklı çıkarmak isteyen Zlatan, "Ancak ben herhangi bir deneme antrenmanına çıkmam" şeklinde devam etti.

Zlatan Ibrahimovic, Piers Morgana konuk oldu: Gündeme oturacak açıklama...

Ibrahimovic 18 yaşında Malmö'de forma giyerken Arsenal onu transfer etmek istedi. İngiliz devi genç ismi önce deneme antrenmanlarına almak istedi. Dönemin Arsenal Menajeri Arsene Wenger ile görüşen İsveçli yıldız, "Ben deneme antrenmanlarına katılmıyorum. Ya beni alırsın ya da almazsın. NBurada zaman kaybetmek için bulunmuyorum" dedi. Fransız çalıştırıcı da transferden vazgeçti.

Haberin Devamı

18 EKİM'DE MAÇA ÇIKACAK

'CİNSİYETLERİYLE İLGİLİ SORUNLARI VAR'

Zlatan, Piers Morgan'ın bazı yıldız isimlerin "Gol atmak seks ypamaktan daha iyi" sözünü hatırlatması üzerine ise, "Seks, gol atmakdan daha iyidir. Aksini düşünen herkesin cinsiyetiyle ilgili sorunları var ve yardım almalı" ifadelerini kullandı.

Zlatan Ibrahimovic, Piers Morgana konuk oldu: Gündeme oturacak açıklama...

MINO RAIOLA SÖZLERİ...

Zlatan Ibrahimovic, kendisinin menajerliğini yapan Nisan 2022'de yaşamını yitiren ünlü İtalyan futbolcu menajeri Mino Raiola içinse, "Büyük bir kayıp. O benim için sadece menajer değil, her şeydi. Onu hala özlüyorum. Hepimiz onu özlüyoruz" dedi.

PEP GUARDIOLA'YA VERDİĞİ CEVAVI AÇIKLADI

Zlatan, 2009 yılında yaklaşık 70 milyon Euro karşılığında Barcelona'nın yolunu tutmuştu. O dönem Katalan devini açlıştıran Pep Guardiola ile yaptığı ilk toplantıda yaşananları şöyle anlattı: "Pep Guardiola ile ilk toplantımızda bana, 'Unutma oyuncular buraya Ferrari ile gelmiyor' dedi. Ben tabi ki de Ferrarim ile gittim"

Zlatan Ibrahimovic, Piers Morgana konuk oldu: Gündeme oturacak açıklama...

YORUM YAZ