MENÜ

Zlatan Ibrahimovic gözyaşlarını tutamadı: Her zaman kalbimde olacaksın

Milan'da forma giyen efsane oyuncu Zlatan Ibrahimovic, canlı yayında lösemi hastası olan eski dostuyla konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Zlatan Ibrahimovic gözyaşlarını tutamadı: Her zaman kalbimde olacaksın

Avrupa futbolunun gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olarak gösterilen Zlatan Ibrahimovic kariyerine Milan'da devam ediyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 41 yaşındaki oyuncu geleceğiyle ilgili henüz bir karar almadı.

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Zlatan Ibrahimovic, dostluklarının uzun yıllara dayandığı gazeteci Thijs Slegers ile konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Slegers, 2020 yılından beri lösemi hastalığı ile mücadele ediyor.

Zlatan Ibrahimovic gözyaşlarını tutamadı: Her zaman kalbimde olacaksın

'HER ZAMAN KALBİMDE OLACAKSIN'

Kan bağışını teşvik edici bir televizyon programında Selegers ile görüntülü bir görüşme gerçekleştiren Zlatan Ibrahimovic, arkadaşlıklarının nasıl başladığını da anlattı. Efsane yıldız genç yaşta Ajax'a transfer olduğunda Slegers ile arkadaş olduklarından bahsetti.

"Hollanda'da kimseyi tanımıyordum. Br gazeteci benimle iletişime geçti ve birlikte yemeğe gittik. O andan itibaren arkadaş olduk.

Thijs bana her zaman yardımcı oldu ve her zaman iletişim halinde olduk. Her zaman kalbimde olacaksın. Sana sadece seni sevdiğimi söylemek istiyorum dostum."

Haberin Devamı

THIJS SLEGERS KİMDİR?

Thijs Slegers, Hollanda'da bir gazeteci olsa da, futbol dünyasında PSV Eindhoven'ın basın sözcüsü olarak tanınmaktadır.
Yaklaşık 10 gün önce, insanları kök hücre ve kan bağışı yapmaya teşvik ederken kendi durumunu da şöyle açıkladı; "Artık bana yardım edilemiyor, ancak başkalarına yardım edilebilir."

Hollanda'da büyük beğeni toplayan bu çağrı, farkındalığı artırmak için TV'de bir canlı yayında ve stadyum panolarında yer aldı.

YORUM YAZ