MENÜ

Ziraat Türkiye Kupası'nda tartışmalı karar! İstanbulspor - Kepez Belediyespor maçına damga vurdu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında İstanbulspor ile Kepez Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 85. dakikasında büyük tartışmalara yol açabilecek bir pozisyon yaşandı. İşte detaylar...

Ziraat Türkiye Kupası'nda tartışmalı karar! İstanbulspor - Kepez Belediyespor maçına damga vurdu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Süper Lig ekibi İstanbulspor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda TFF 3. Lig ekibi Kepez Belediyespor'u konuk etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 39. dakikasında ev sahibi ekip Traore'nin attığı golle 1-0 öne geçti. 45+1. dakikada konuk ekip bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Yılmaz Basravi'nin vuruşunda top filelere gitti ve skora denge geldi: 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi. 84. dakikada İstanbulspor'dan Bartu Kırtaş kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Ziraat Türkiye Kupasında tartışmalı karar İstanbulspor - Kepez Belediyespor maçına damga vurdu

MAÇA DAMGA VURAN POZİSYON

Mücadelenin 85. dakikasında Kepez Belediyespor, rakip ceza sahasının sağ çaprazından bir serbest vuruş kazandı.

Serbest vuruştan arka direğe doğru gönderilen topa Ozan Can Dursun kafayı vurdu. Top takım arkadaşı Faruk Öcal'dan döndü. Dönen topu bir kez daha önünde bulan Ozan Can'ın vuruşunda top kaleye doğru yöneldi. Kaleci Alp Arda son bir hamleyle direk dibinde kontrol etti, ancak topun çizgiyi geçtiği yönünde tartışmalar yaşandı.

Haberin Devamı

İŞTE O POZİSYON

Yan hakem ya da Hakem Emre Kargın gol kararı vermedi ve oyun devam etti. Kepez Belediyespor oyuncuları ve kenar yönetimi hakeme uzun süre itirazda bulundu. Statü gereği Türkiye Kupası'nın bu turunda VAR sistemi uygulanmıyor.

KEPEZ BELEDİYESPOR TUR ATLADI

1-1 sona eren karşılaşmada uzatma dakikalarına geçildi. Konuk ekip ilk uzatma devresinde Ozan Can'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşamanın ikinci uzatma devresinde bir kez daha gol atmayı başaran Kepez Belediyespor adını bir üst tura yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupasında tartışmalı karar İstanbulspor - Kepez Belediyespor maçına damga vurdu

YORUM YAZ