MENÜ

Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz pozisyon! Görenler gözlerine inanamadı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa ile Kırşehir FSK arasında oynanan maçta kaçan bir pozisyon, sosyal medyada viral oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz pozisyon! Görenler gözlerine inanamadı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Kırşehir Futbol Spor Kulübü’nü ağırlayan Kasımpaşa, sahadan 4-1 galip ayrılarak bir üst tura yükseldi. İstanbul ekibinde Erden Çetinkaya hat-trick yaparken, diğer golü ise Iron Gomis kaydetti. Kırşehir FSK'nin tek golünü ise Gökdeniz Varol attı.

Haberin Devamı

İNANILMAZ POZİSYON! HAT-TRICK YAPTI AMA...

Karşılaşmanın 83. dakikasında oldukça ilginç bir pozisyon yaşandı. 80. dakikada hat-tirck yapan Kasımpaşa'nın sağ kanadı Erdem Çetinkaya, inanılmaz bir pozisyonu golle sonuçlandıramadı.

Kırşehir FSK kalecisi Sefa Mücahid, ceza sahasında topu takım arkadaşlarına kazandırmak isterken büyük bir pas hatası yaptı.

Ziraat Türkiye Kupasında inanılmaz pozisyon Görenler gözlerine inanamadı

Topu kapan Erdem Çetinkaya hızla sol çaprazdan ceza alanına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Çetinkaya, bomboş pozisyonda kaleye vurmayı tercih etmedi.

Ziraat Türkiye Kupasında inanılmaz pozisyon Görenler gözlerine inanamadı

Sağ tarafında bulunan Hajradinovic'e pasını aktarmak isteyen 22 yaşındaki futbolcu, pasın şiddetini ayarlayamadı ve Kasımpaşa böylelikle inanılmaz bir pozisyonu golle sonuçlandıramadı.

İŞTE O POZİSYON

Haberin Devamı

Maçı anlatan spiker pozisyon esnasında, "Ne yaptın Erdem, ne ettin Erdem" diye bağırırken, pozisyon sosyal medyada viral oldu.

Maçtan dakikalar

5. dakikada Nuno Da Costa ceza yayı üzerinden pasını ceza sahası içine aktardı. Gomis’in ceza sahası içi sağ çaprazından yapmış olduğu vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

39. dakikada Ngoy’un sol taraftan ceza sahası içine yaptığı ortada kaleci Sefa topu elinden kaçırdı. Altıpasın gerisinde topu önünde bulan Nuno Da Costa’nın şutunda meşin yuvarlak direğin yanından dışarıya gitti.

43. dakikada sağ taraftan Gomis, ceza sahası içine pasını aktardı. Kale önünde topla buluşan Erdem Çetinkaya’nın tek vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 2-0

60. dakikada Nuno Da Costa’nın ara pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Erdem Çetinkaya, yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-0

77. dakikada serbest vuruşta sağ taraftan ceza sahası içine yapılan ortada hakem Mehmet Ali Özer, topun Gomis’in eline çarptığı gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi.

78. dakikada penaltıda topun başına geçen Gökdeniz Varol’un vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 3-1 79. dakikada ceza sahası içinde Hajradinovic’e yapılan müdahale sonrası hakem Mehmet Ali Özer bir kez daha penaltı kararı verdi.

80. dakikada penaltıyı kullanan Erdem Çetinkaya’nın vuruşunda top filelere gitti. Kasımpaşa bu sonuçla bir üst tura yükselirken Kırşehir FSK ile Türkiye Kupası'na veda etti.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupasında inanılmaz pozisyon Görenler gözlerine inanamadı

YORUM YAZ