MENÜ

Yunus Emre Konak'tan kötü haber! Brentford'a transfer olmuştu, Arda Güler'in kaderini yaşadı

Sivasspor'dan Premier Lig kulübü Brentford'a transfer olan orta saha oyuncusu Yunus Emre Konak'tan kötü haber geldi. Genç futbolcu, Arda Güler'in kaderini yaşadı.

Yunus Emre Konak'tan kötü haber! Brentford'a transfer olmuştu, Arda Güler'in kaderini yaşadı

Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor'dan İngiltere Premier Lig kulübü Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak'tan üzücü haber geldi. 11 Ocak'ta 4.5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında transfer olan 18 yaşındaki futbolcu, ciddi bir sakatlık yaşadı. 

Haberin Devamı

ANTRENMANDA SAKATLANDI

Genç futbolcu, Brenttford'daki ilk günlerinde büyük bir talihsizlikle karşı karşıya kaldı. Orta saha oyuncusunun takımla birlikte antrenman yaparken sakatlandığı kaydedildi. Üst ayak tendonu kopan Yunus Emre'nin sahalardan 4-5 ay uzak kalacağı öğrenildi.

Yunus Emre Konaktan kötü haber Brentforda transfer olmuştu, Arda Gülerin kaderini yaşadı

5 YILLIK İMZA ATMIŞTI

Brentford, Yunus Emre Konak ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. 2029'a kadar Premier Lig ekibinin formasını giyecek olan genç futbolcu için Brentford, Sivasspo'a 4.5 milyon euro bonservis ücreti ödedi. Ayrıca Yunus Emre için Premier Lig kulübünün bir sonraki satıştan da %12.5 pay vereceği iddia edilmişti. 18 yaşındaki futbolcu bu sezon Sivasspor forması ile çıktığı 17 resmî maçta 1 asist kaydetti.

Yunus Emre Konak'tan kötü haber!
YORUM YAZ