Yossi Benayoun futbolu bıraktı!
11 Nisan 2019, Perşembe 14:59Güncelleme Tarihi:
Kariyerinde Liverpool, Chelsea ve Arsenal gibi önemli kulüplerde top koşturan 38 yaşındaki İsrailli futbolcu Yossi Benayoun, profesyonel futbolu bıraktığını açıkladı. Yıldız isim, ülkesinin takımlarından Beitar Jerusalem'de top koşturuyordu.

Premier Lig'de Liverpool, Chelsea ve Arsenal gibi çok önemli kulüplerin formalarını giyen 38 yaşındaki İsrailli futbolcu Yossi Benayoun, profesyonel futbol yaşantısını sonlandırdığını duyurdu. Son olarak ülkesinin takımlarından Beitar Jerusalem'de top koşturan yıldız isim, açıklamayı resmi Instagram hesabından yaptı.
Haberin Devamı ›
"Bu oyunun bir parçası olduğum için Tanrı'ya teşekkür ediyorum." diyen Benayoun, Ajax'ın altyapısında başladığı futbol kariyeri boyunca formasını giydiği takımlar arasında Hapoel Beer Sheva, Maccabi Haifa, Racing Santander, West Ham United, Queens Park Rangers, Maccabi Tel Aviv ve Maccabi Petah Tikva da bulunuyor.
Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler