MENÜ

Yiğit Emre Çeltik'in yeni adresi Süper Lig ya da İspanya olacak

Transferde ismi Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Yiğit Emre Çeltik, Polonya 2. Lig ekibi Podbeskidzie Bielsko ile sözleşmesini feshetti. Genç futbolcuya Süper Lig ve İspanya'dan teklifler olduğu ortaya çıktı.

Yiğit Emre Çeltik'in yeni adresi Süper Lig ya da İspanya olacak

Transfer döneminde ismi Süper Lig ekipleriyle geçen hatta Galatasaray ve Trabzonspor'un gündeminde olduğu iddia edilen 20 yaşındaki futbolcu Yiğit Emre Çeltik, Polonya 2. Lig ekibi Podbeskidzie Bielsko ile yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Polonya ekibiyle toplam 36 maça çıkan orta saha oyuncusu, 2 gol 1 asistlik performansıyla takımına katkı sağladı. Milli takımımızın alt yaş kategorilerinde 41 kez mücadele veren Çeltik, bir dönem U19 Milli Takımımızın kaptanlığını da yapmıştı.

Yiğit Emre'nin takımıyla sözleşmesini karşılıklı anlaşma sonucu feshettiği öğrenildi. Genç futbolcuya ciddi ilgi olduğu, Süper Lig'den iki, İspanya'dan biri LEvante olmak üzere iki takımın Yiğit Emre'yi istediği belirtildi.

Yiğit Emre'nin meajeri Ersoy Dicle de teklifleri doğrulayıp genç futbolcunun bu tekliflerden birini değerlendireceğini Spor Arena'ya açıkladı.

Yiğit Emre Çeltikin yeni adresi Süper Lig ya da İspanya olacak

YORUM YAZ