MENÜ

Yeni 'Mesut Özil' diyorlar! Galatasaray transfer için harekete geçti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezon başı kadrosuna kattığı yıldızlar ile dikkat çekti. Sarı-kırmızılı kurmaylar, gelecek sezon için Almanya'dan 18 yaşındaki geç yıldızı transfer etmek için kolları sıvadı.

Yeni 'Mesut Özil' diyorlar! Galatasaray transfer için harekete geçti

Bu sezon transferde önemli isimleri kadrosuna katan Galatasaray, gelecek sezonda yapacağı hamleler için de şimdiden çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılılar, takıma tecrübeli isimlerin yanı sıra genç yetenekler de kazandırmanın peşine düştü. Süper Lig devi, Almanların bir dönem "Yeni Mesut Özil" dediği genç oyuncusunu transfer listesine eklediği öğrenildi.

Haberin Devamı

TARİHE GEÇTİ

Galatasaray, İtalya'nın son dönemde yetiştirdiği en büyük yıldız adaylarından biri olan Nicolo Zaniolo'yu 15 milyon Euro ve sonrası satıştan yüzde 20 payla kadrosuna katmıştı. Bu rakam Süper Lig tarihine geçti. Mario Jardel'in 17.05 milyon Euro'luk Galatasaray'a transferinin ardından İtalyan futbolcu ligin en pahalı transferi olarak kaydedildi.

VAN AANHOLT 1 YIL DAHA PSV'DE

Galatasaray, Patrick Van Aanholt'un 2023-24 sezonunun sonuna kadar PSV forması giyeceğini duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama, "Profesyonel futbolcumuz Patrick John Minguel Van Aanholt'un 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda PSV N.V. kulübü ile anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

MUSLERA MÜJDESİ

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın 82. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Bir süper sahalardan uzak kalan Muslera hakkında sarı-kırmızılı kulüpten müjdeli haber geldi.

Galatasaray, oynanacak Kasımpaşa maçı öncesi Fernando Muslera'nın antrenmanda yer aldığını ve çalışmalara başladığını açıkladı.

18'LİK ORTA SAHA PLANI

Galatasaraylı kurmaylar, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takvim'in haberine göre Sarı-kırmızılılar, Almanya Bungesliga ekiplerinden Hoffenheim'da forma giyen 18 yaşındaki orta saha Muhammed Damar'ı gözüne kestirdi.

Yeni Mesut Özil diyorlar Galatasaray transfer için harekete geçti

Genç yıldızı büyük bir potansiyel olarak gören Galatasaray Yönetimi'nin sezon sonunda Alman ekibiyle masaya oturması ve transferi sonlandırması bekleniyor.

YENİ MESUT ÖZİL

Kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan genç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 1 milyon euro. Almanya U19 Milli Takımı'nda 5 kez forma giyen ve 5 gol atan Muhammed Damar son dönemdeki performansıyla adından söz ettiriyor.

Yeni Mesut Özil diyorlar Galatasaray transfer için harekete geçti

Hoffenheim'ın Frankfurt'tan 500 bin euro ödeyerek kadrosuna kattığı Muhammed Damar, Alman basınında bir dönem "Yeni Mesut Özil" olarak lanse edildi.

BU SEZONKİ KARNESİ

Bungesliga ekiplerinden Hoffenheim'da forma giyen Muhammed Damar, bu sezon 16 resmi müsabakaya çıktı. Alman futbolcu söz konusu maçlarda 3 kez rakip fileleri sarsarken takım arkadaşlarına da 4 kez gol pası verdi.

Haberin Devamı

Bafetimbi Gomis'in Olympique Lyon'daki En İyi Anları

YORUM YAZ