MENÜ

Wilfried Zaha, milli takımdan çıkarıldı! Teknik direktör açıkladı...

Galatasaray forması giyen yıldız futbolcu Wilfried Zaha, Fildişi Sahili Milli Takım'ından çıkarıldı. Milli takım teknik direktörü Jean-Louis Gasset, Zaha hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Wilfried Zaha, milli takımdan çıkarıldı! Teknik direktör açıkladı...

Galatasaray'da forma giyen Wilfried Zaha hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcu Afrika Kupası'nda mücadele edecek olan Fildişi Sahili Milli Takımı'ndan çıkarıldı. Fildişi Sahili Teknik Direktörü Jean-Louis Gasset konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

İşte teknik direktör Jean-Louis Gasset'in açıklamaları...

"Galatasaray'dan Zaha'nın Dubai'de işi olduğunu söyleyen e-posta aldım"

Jean-Louis Gasset, "Wilfried Zaha ile ilgili olarak Galatasaray'dan oyuncunun müsait olmadığını ve ancak Salı günü Milli Takım'a gelebileceğini belirten bir e-posta aldım. Çünkü Dubai'de yapacak bir işi varmış" diyerek açıklamasına başladı.

Wilfried Zaha, milli takımdan çıkarıldı Teknik direktör açıkladı...

"Salı akşamı geleceğini söyledi, gelme dedim"

Gasset, "Bu e-postayı anlaşılmaz buldum. Telefonumu alıp onu arayıp Galatasaray kulübünden gelen bu e-postanın ne olduğunu sordum. Salı akşamı Milli Takım'da olacağını söyledi. Ona dedim ki 'Mümkün değil. Pazar akşamı oynayan oyuncuların bile en geç Pazartesi akşamı gelmesi gerekiyor. Gelme.' Disiplin şart. Vidaları sıkı tutmamız lazım. Disiplinsizliği sevmiyorum. Ve bu takımda onlara disiplin uyguluyorum çünkü tüm oyuncular aynı seviyede" dedi.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM KARNESİ

Wilfried Zaha, Fildişi Sahili Milli Takımı ile toplam 31 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu müsabakalarda 5 kez gol sevinci yaşandı.

Wilfried Zaha, milli takımdan çıkarıldı Teknik direktör açıkladı...

YORUM YAZ