MENÜ

Whatsapp'ta Valerien Ismael skandalı: Mesajlar yargıya taşınıyor

Kariyerine İngiltere Championship ekibi Watford'da devam eden Valerien Ismael, ortaya çıkan Whatsapp yazışmaları nedeniyle İngiltere'de gündem oldu. Yayınlanan skandal mesajlar nedeniyle soruşturma açılması gündemde. İşte detaylar...

Whatsapp'ta Valerien Ismael skandalı: Mesajlar yargıya taşınıyor

Mart 2022 ile Ekim 2022 tarihleri arasında Beşiktaş'ta görev yapan Fransız teknik adam Valerien Ismael, ortaya çıkan bazı Whatsapp yazışmaları nedeniyle İngiltere'de gündem oldu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA 18 MAÇ

Mart 2022'de göreve gelen Valerien Ismael, siyah - beyazlıların başında tüm kulvarlarda 18 maça çıktı. Beşiktaş bu karşılaşmalarda sekiz galibiyet, yedi beraberlik ve üç mağlubiyet aldı.

Temmuz 2023'de Watford'ın başına geçen Valerien Ismael'in takımı 45 puanla 13. sırada yer alıyor. Son 13 maçta sadece iki kez kazanabilen Watford'da Valerien Ismael sık sık eleştiri oklarının hedefi oluyor.

SKANDAL MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

Watford, 6 Mart günü sahasında Swansea City ile karşı karşıya geldi. Vicarage Road'da oynanan mücadeleyi, Watford'ın bir sonraki hafta konuk edeceği Coventry City'den Dean Austin de tribünden takip etti.

BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞMA SAĞLANDI

Austin mücadeleyi izlerken bir yandan notlar aldı, diğer yandan da Coventry City Teknik Direktörü Mark Robins ve Takım Menajeri Rob Segal ile mesajlaştı. Tribünde Austin'in birkaç sıra gerisinde oturan bir futbolsever telefonun fotoğrafını çekerek kendisine ait Twitter hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

Whatsappta Valerien Ismael skandalı: Mesajlar yargıya taşınıyor

VALERIEN ISMAEL İÇİN OLAY İFADE

Yayınlanan fotoğraflarda Dean Austin'in Whatsapp'tan Watford ve Valerien Ismael için şu ifadeleri kullandığı görüldü: Oyuncuların hiçbiri koşmak istemiyor. Teknik direktör şu an uzatmaları oynuyor, umarım cumartesiden önce gitmez. Oynamak için çok fazla boşluk var." Görüntüler İngiltere'de gündeme oturdu.

Whatsappta Valerien Ismael skandalı: Mesajlar yargıya taşınıyor

DAVA AÇILACAK

Coventry City görüntülerin İngiltere'de gündem olmasının ardından harekete geçti. İngiliz kulübü mesajların sosyal medyada yayınlanmasının ardından yasal işlem başlatmayı düşünüyor.

Valerien Ismael hakkındaki skandal mesajlara yasal işlem başlatılıyor!

Whatsappta Valerien Ismael skandalı: Mesajlar yargıya taşınıyor

YORUM YAZ