MENÜ

Volkan Demirel canlı yayında gözyaşları içinde yardım istedi: Allah rızası için Hatay'a yardım edin

Bugün sabah 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş olan bir deprem meydana geldi. Depremden en çok etkilenen illerimizden olan Hatay'ın teknik direktörü Volkan Demirel, Instagram hesabından yaptığı canlı yayın sırasında gözyaşları içinde bölgeye yardım istedi. Demirel, "Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin" dedi.

Volkan Demirel canlı yayında gözyaşları içinde yardım istedi: Allah rızası için Hatay'a yardım edin

Kahramanmaraş'ta saat 04.17'de meydana gelen deprem birçok ilde de hissedilirken çok sayıda vatandaşımız da depremden olumsuz etkilendi.

Haberin Devamı

SON AÇIKLAMA: 284 VEFAT, 2323 YARALI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, depreme ilişkin son bilgileri paylaştı. Oktay'ın açıklamaları şöyle; Büyük ölçekli, şiddeti çok yükse ve 10 ilimizi etkileyen bir deprem. Cumhurbaşkanımız olayı birebir takip etmektedir ve yönetmektedir.

İlk etapta vefat, yaralı ve enkazlarla ilgili bilgi vereceğim. Kahramanmaraş'ta 70 vatandaşımızı kaybettik. Hatay'da 4 kişi vefat etti. Osmaniye'de 20 kaybımız var. Adıyaman'da 13 kaybımız var. Diyarbakır'da 14 kaybımız var. Urfa'da 18 kaybımız var. Antep'te 80 kişi hayatını kaybetti. Adana'da 10 kaybımız var. Malatya'da 47 kaybımız var. Toplam itibarı ile 284 vefatımız var. 2323 yaralımız var.

VOLKAN DEMİREL CANLI YAYINDA YARDIM İSTEDİ

Haberin Devamı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınla Hatay'da bulunduğu bölgedeki insanlar için yardım istedi.

'ALLAH RIZASI İÇİN HATAY'A YARDIM EDİN'

Canlı yayın sırasında gözyaşlarına boğulan Volkan Demirel; 'Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor Hatay'da. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Biz kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Lütfen Allah rızası için yardım edin' sözlerini kullandı.

Volkan Demirel canlı yayın öncesi bir de hikaye paylaşmış ve yardım isteğini yenilemişti.

Volkan Demirel canlı yayında gözyaşları içinde yardım istedi: Allah rızası için Hataya yardım edin

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel de bir hikaye paylaştı.: 

'Arkadaşlar biz Hatay'dayız ve ailece iyiyiz. Tek tek aramalara ve mesajlara dönemiyorum. İyi olduğumuzu bilin. Rende sitesindeki arkadaşlarımıza ulaştık Allah'a binlerce şükür. Fakat Rönesans Sitesi A1 bloktaki arkadaşlarımızdan hala haber alamadık. Orasu ile ilgili çok bilgi kirliliği var. A1 blok ile ilgili bilgisi olan var mı lütfen?'

YORUM YAZ