MENÜ

Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş-Kayserispor maçına çarpıcı yorum: Beşiktaş, Batshuayi atamadı diye mi elendi yoksa Montero'nun hatalarından dolayı mı? Bunu düşünmek lazım.

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynanan Beşiktaş'ın Kayserispor karşısında 2-1 mağlup olarak kupa mücadelesine veda ettiği maçı yazarımız Cem Dizdar TRT Spor Spor Manşet programında değerlendirdi: Türkiye Ziraat kupası Beşiktaş-Kayserispor maçına çarpıcı yorum: Beşiktaş, Batshuayi atamadı diye mi elendi yoksa Montero'nun hatalarından dolayı mı? Bunu düşünmek lazım.

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynanan Beşiktaş'ın Kayserispor karşısında 2-1 mağlup olarak kupa mücadelesine veda ettiği maçı yazarımız Cem Dizdar TRT Spor Spor Manşet programında değerlendirdi: Türkiye Ziraat kupası Beşiktaş-Kayserispor maçına çarpıcı yorum: Beşiktaş, Batshuayi atamadı diye mi elendi yoksa Montero'nun hatalarından dolayı mı? Bunu düşünmek lazım. Bir stoper bu kadar hareket etmez. Bek oyuncusu hareket eder ama stoper oyuncusu daha durarak oynar, pozisyonun kendisinde tamamlanmasıdır stoper oyuncusunun görevi. Stoper çalım yer ama kendine çalım atmaz. Montero kendine çalım atıyor,

Haberin Devamı

Şimdi, Batshuayi atamadı diye mi oldu yoksa Montero kendini çalımladı diye mi oldu? Serdar'ın nesi eksik acaba bu Montero'lardan?

YORUM YAZ