MENÜ

Umut Nayir'e Umut Bulut benzetmesi!

Yazarımız Ali Ece, Misli TV'de yayınlanan programda iyi bir yedek oyuncunun hangi özelliklere sahip olması gerektiği konusunda değerlendirmelerde bulundu. Süper Lig'de çoğunlukla yedekte görev alan oyuncuları gündemine alan Ali Ece, Umut Nayir ve Umut Bulut'un ortak özelliklerine dikkat çekti.

Misli TV'de yayınlanan programda yazarımız Ali Ece, iyi bir yedek oyuncunun hangi özelliklere sahip olması gerektiğini sıraladı. Süper Lig'de yedek oyuncuların sağladıkları gol katkılarıyla birlikte değerlendirmelerede bulunan Ali Ece, 'Umut Nayir, Morientes, mütevazı kişiler. Mütevazı ama çalışmaktan da vazgeçmeyen. Oyuncu karakteri çok önemli. Mesela aynı şekilde Fenerbahçe'de Webo. Belli bir yaştan sonra gelmişti. 3 tane forvet vardı. Ersun Yanal'ın yönetiminde Ersun Yanal'ın son lig şampiyonluğunda ve sonradan oyuna girip sağladığı katkısı gerçekten yadsınamaz. ' dedi.

Haberin Devamı

Kasımpaşa - Beşiktaş maçında Siyah - Beyazlılara galibiyeti getiren golü atan Umut Nayir'e Galatasaray'ın eski oyuncusu Umut Bulut benzetmesi yapan Ali Ece, 'İlla çok yetenekli olmana gerek yok. Umut Nayir de çok yetenekli bir oyuncu değil Umut Bulut çok yetenekli bir oyuncu değil. Ama hem mütevazı olmaları hemde çalışmaktan vazgeçmemeleri ortak noktaları.' dedi.

İyi bir yedek oyuncusunun mütevazı olması ve çalışmaktan vazgeçmemesi gerektiğine vurgu yapan Ali Ece, ' Bunun için en iyi örnek Semih Şentürk. Semih Şentürk, tanıma şerefine ulaştığım, bu kadar yıldız oluncu olup bu kadar mutevazı bu kadar içten neredeyse hiçbir egosu olmayan birisi. Ki hiçbir egosunun olmadığını çok güzel göstermişti. Yıllarca Fenerbahçe'de sonrada oyuna girip girip attı. Bir türlü üst üste şöyle 10 maç ilk 11'de başlama şansı bulamasa da , 90 dakikayı tamamlayamasa da, bir de sonradan gelip gol attıktan sonra gidip böyle yedek kulübesine oturup oradaki arkadaşlarıyla çok güzel bir sahne. Dediğin o rolü kabullenebilecek karakterde bir kişi.' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ