MENÜ

Türkiye Kupası açıklaması: Bu kupayı değersizleştiren, hissizleştiren bir dil hakim

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe, Kayserispor'a 1-0 yenilerek kupadan elendi. Adını çeyrek finale yazdıran Kayserispor'da sevinç hakimken, sarı-lacivertlilerin ligdeki kötü gidişatına bir de kupaya veda eklendi. Yazarımız Cem Dizdar, TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasını değerlendirdi ve Türkiye Kupası hakkında açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe, Kayserispor'a 1-0 yenilerek kupadan elendi. Adını çeyrek finale yazdıran Kayserispor'da sevinç hakimken, sarı-lacivertlilerin ligdeki kötü gidişatına bir de kupaya veda eklendi.

Haberin Devamı

Yazarımız Cem Dizdar, TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasını değerlendirdi ve Türkiye Kupası hakkında açıklamalarda bulundu.

Cem Dizdar: ‘’Geçmişten bu yana ülkede bu kupayı değersizleştiren, hissizleştiren bir dil hakim. Bizi yoruyor haftada 3 maç yapıyoruz gibi buraya özgü kendi ülkesindeki kıymeti, kendi ülkesindeki hali değersizleştiren, yayını değersizleştiren, sponsorları ve reklamları değersizleştiren bir dili var ülkemizin. Yani bu sadece sonuçlarla ilgili değil, bu kupayı hissizleştirmeye çalışan bir anlayış var. İlk turlarda normalde oynamayan oyuncuların oynatıldığı bir turnuva.’’ dedi.

YORUM YAZ