MENÜ

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk yorumu: 26. Haftaya kadar...

Süper Lig'de 20. haftaya doğru yaklaşırken usta yorumcu Rıdvan Dilmen, takımların şampiyonluk ihtimallerini NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Ligde zorlu virajların olduğunun altını çizen Rıdvan Dilmen, '' Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçına kadar ciddi maçlar var. 26. haftaya kadar takımların birbirine hafif hafif yanaşacaklarını düşünüyorum.'' yorumunu yaptı.

Süper Lig'de liderlik yarışı devam ederken usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de son durumu ve takımların şampiyonluğa ne ölçüde yakın olduğunu NTV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisine kadar çok ciddi maçların olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, ''Şampiyonluk yarışı hala ciddi bir şekilde devam ediyor. Çok birbirine sıkı takımlar var. Kadıköyde oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçına kadar oynanacak ciddi maçlar var. Sivas'ın Başakşehir maçı var, Trabzon maçı var. Alanya var. Fenerbahçe'nin de hemen ardından Trabzon!a gelip ardından Alanya ile oynaması var. Ankaragücü deplasmanına gidecek. Galatasaray ile oynayacak. Çok zorlu virajlar var. Şu 26. haftaya kadar zaten takımların hafif hafif birbirlerine yanaşacakalarını düşünüyorum.'' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ