MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Mesut Özil yorumu: Keşke ayrılsaydı!

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekildiği bir fotoğraf sonrası Almanya'da haksız bir tutum ile karşı karşıya kalmıştı. Almanya Futbol Federasyonu, Mesut Özil'e özür mektubu yazdı. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Fubol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Mesut Özil ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mesut Özil, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekildiği bir fotoğraf sonrası Almanya'da haksız bir tutum ile karşı karşıya kalmıştı.

Haberin Devamı

Almanya Futbol Federasyonu, Mesut Özil'e özür mektubu yazdı. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Fubol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Mesut Özil ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mesut Özil'e yapılan skandal muamele sonrası Mesut Özil'e gönderilen özür mektubu hakkında yorum yapan Rıdvan Dilmen, "Arsenal'da oynama kapasitesi fazlasıyla var ama son bir yıla baktığımızda biraz düşüş vardı." dedi.

Mesut Özil'in Arsenal ile sözleşmesinin bu yıl sona erdiğini vurgulayan Rıdvan Dilmen, "Keşke bu sene ayrılsaydı oradan öngöremediler belki de çünkü transfer sezonu biterken kadro dışı kaldı." dedi.

YORUM YAZ