MENÜ

Rıdvan Dilmen Trabzonspor'un yıldızına övgü yağdırdı!

Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında evinde Trabzonspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada Siyah-beyazlılar rakibine 2-1'lik skorla mağlup oldu. Beşiktaş alınan bu sonuçla liderliği Fenerbahçe'ye kaptırdı. Trabzonspor ise aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışında 'Ben de varım' dedi. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Trabzonspor maçını yorumladı.

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada Siyah-beyazlılar rakibine 2-1'lik skorla mağlup oldu. Beşiktaş alınan bu sonuçla liderliği Fenerbahçe'ye kaptırdı. Trabzonspor ise aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışında 'Ben de varım' dedi.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Trabzonspor maçını yorumladı.

Beşiktaş - Trabzonspor maçının en iyi oynayan iki takımın maçı olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Trabzonspor Abdullah Avcı geldiğinden beri puanlar alıyordu ama oyunlar tatmin etmiyordu. Trabzonspor öz güvenli oynamaya başladı. Sadece 11'e 10 diye bakmamak lazım. Bugün her skoru konuşabilirdik." dedi.

Trabzonspor ve Beşiktaş'ın orta sahalarının bu maçta iyi oynamadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Son paslar iyi olsaydı bu maçta 10 gol olurdu. Uğurcan Çakır çok farklı bir kaleci, Allah vergisi. Türkiye'de çok iyi kaleciler yetişiyor. Uğurcan da maç alıyor, maç kazandırıyor." dedi.

YORUM YAZ